• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

03.05.2017

13:39

(FOTO) BRED PIT PRVI PUT NA NASLOVNOJ STRANI POSLE RAZVODA! Šta će Anđa da kaže?

Showbiz

(FOTO) BRED PIT PRVI PUT NA NASLOVNOJ STRANI POSLE RAZVODA! Šta će Anđa da kaže?

Podeli vest

Bred Pit (53) vraća se u velikom stilu nakon izuzetno turbulentne godine u privatnom životu. Američki glumac krasi naslovnicu američkog modnog časopisa GQ, prvi put otkako je u svet šoubiza snažno odjeknula vest o razvodu od Anđeline Džoli i skandalima koji su ga pratili

Urednici GQ-a odlučili su se za tri različita portreta nekad najseksepilnijeg glumca. Bred je također za časopis dao intervju koji još nije obavljen niti su u medije procurili njegovi detalji. Intervju s Bredom u uredništvu GQ-a opisali su kao "sirov i nostalgičan". Bred govori o ljubavi, gubitku, roditeljstvu i otkriva kako je krenuo napred nakon što se sve raspalo.

Verujemo da njegovi obožavaoci s nestrpljenjem očekuju da Bred Pit otvori dušu prvi put otkako on i Anđelina više nisu zajedno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija