• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2017

07:39

MNOGO SMO SE POTRESLI? Reper Kanje Vest izbrisao sve naloge na društvenim mrežama

Showbiz

MNOGO SMO SE POTRESLI? Reper Kanje Vest izbrisao sve naloge na društvenim mrežama

Podeli vest

Kanje Vest, američki reper i muž televizijske zvezde Kim Kardašijan, koji je imao oko 27 miliona pratilaca na Tviteru, izbrisao je nalog na toj društvenoj mreži, kao i na Instagramu

Vest je godinama koristio formu od 140 znakova na Tviteru da piše o muzici, modi i neumorno promoviše sebe. U 2015. je objavio da je 53 miliona dolara u dugovima i da su mu potrebna sredstva za širenje "divne ideje", prenosi Klix.ba.

Navodi se da je Vest, nakon bizarnog govora održanog prošle godine, kada je optužio repera i saradnika Džej Zija da je pokušao da ga ubije, smanjio aktivnost na društvenim mrežama.

U to vreme davao je i podršku budućem predsedniku SAD Donaldu Trampu na Tviteru, nakon čega je te tvitove obrisao, pristupivši posle toga tek povremeno društvenim mrežama.


Navodi se da je na njega veliki utisak ostavilo i to što je Kim Kardašijan opljačkana u Parizu, kada je navodno ostala bez 9,5 miliona dolara u nakitu, nakon čega su u tabloidima počele glasine o njihovim bračnim problemima.

Kim Kardašijan je ostala na društvenim mrežama i u petak se pohvalila da ima 51 milion pratilaca na Tviteru i promovisala svoju liniju dečije odeće, naglasivši da dizajn delom doprinos i Kanjea Vesta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija