• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

09.05.2017

13:10

(FOTO) BILO JE BOLNO KAO SMRT! Poznati režiser progovorio o razvodu od Madone!

Showbiz

(FOTO) BILO JE BOLNO KAO SMRT! Poznati režiser progovorio o razvodu od Madone!

Podeli vest

Iako mu je razvod teško pao, Gaj Riči, britanski reditelj i autor mnogih filmskih hitova, ne žali što se venčao sa pevačicom

Podsetimo se, Riči i Madona, iz braka koji je okončan pre devet godina, imaju dva sina Davida i Roka. 

Trenutno Gaj Riči (48) ima samo lepe reči za svoju bivšu suprugu i smatra da je pevačica predivna majka.

 

 

A post shared by Guy Ritchie (@guyritchie) on Jun 29, 2015 at 9:43am PDT

 

- Niko ne može da kaže ništa negativno o tome kako odgaja decu - naglasio je Riči. A potom je Ispričao kako mu je bilo jako teško da se rastane od Madone 2008. godine.

- Bilo je bolno poput smrti, ali ne žalim što smo se venčali - kaže Riči, koji s pevačicom ima sinove Roka (16) i Davida (11).

Njihov sin Roko je  prošle godine uhapšen zbog posedovanja marihuane. Nakon incidenta, roditelji su ga naterali da pronađe posao pa se zaposlio kao dostavljač.

Instagram

Prošlog Božića Roko je otišao kod svog oca za Božić i od tada se nije vratio Madoni u Njujork. Pevačica i njen bivši su se za starateljstvo borili devet meseci, a Roko je ipak ostao da živi sa ocem.

Kraljica popa je takodje nedavno usvojila dve bliznakinje iz Malavije a koliko je srećna sa njima imamo prilike da vidimo u svakodnevnim objavama na njenom instagram profilu.

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Apr 21, 2017 at 11:52am PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija