• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2017

17:46

(VIDEO) OBAVEZAN SEKS ČETIRI PUTA NEDELJNO! NAJŠOKANTNIJI predbračni ugovori SVETSKIH ZVEZDA!

Showbiz

(VIDEO) OBAVEZAN SEKS ČETIRI PUTA NEDELJNO! NAJŠOKANTNIJI predbračni ugovori SVETSKIH ZVEZDA!

Podeli vest

Čini se da se stvari u Holivudu odvijaju neverovatnom brzinom – parovi se sastaju, raskidaju i veoma lako je izgubiti pojam o tome ko je sa kim. Venčava se i razvodi kao "na traci", a sočnim tračevima koji tada isplivavaju na površinu retko ko može da odoli

Predstavljamo vam neke od najluđih predbračnih ugovora koje je holivudska scena ikada videla.

Bijonse i Džej Zi

printscreen

I Džej Zi i Bijonse zarađuju dosta novca, zato i ne čudi što su potpisali predbračni ugovor. Bijonse dobija 5 miliona dolara za svako dete koje rodi, a ukoliko se razvedu, dobiće milion za svaku godinu braka.

Dženifer Lopez i Ben Aflek  

Reuters/AP

Sećate se kada su Dženifer Lopez i Ben Aflek umalo stali na ludi kamen? Dženifer je rekla da ju je Ben slomio kada je otkazao venčanje. Izgleda nije hteo da potpiše predbračni ugovor koji je imao klauzulu u kojoj se zabranjuje neverstvo. Dženifer bi dobila polovinu njegove zarade ukoliko bi je Ben prevario. Prema nekim izvorima, Ben je zahtevao da od Dženifer dobije 5 miliona dolara samo zato što se ženi njom, a čak je i želeo da se u predbračni ugovor stavi klauzula po kojoj moraju da imaju seks četiri puta nedeljno.

Britni Spirs i Kevin Federlajn 

Sećate li se vremena kada su Britni Spirs i Kevin Federlajn bili par? Britni je uslovila Kevina da potpiše predbračni ugovor u kojem se tražilo da svaki poklon preko sedam hiljada dolara ima i legalni dokument u kojem se tačno zna njegovo vlasništvo.

Stiven Spilberg i Ejmi Irving 

AP PHOTO

Kada su se Stiven Spilberg i Ejmi Irving venčali, predbračni ugovor su napisali na salveti. A kada su se razveli, Ejmi je dobila 100 miliona dolara (pola njegovog bogatstva) jer je sud proglasio predbračni ugovor nevažećim.

Mark Zakerberg i Prisila Čan

facebook.com

Mark Zalerberg je napravio Fejsbuk. Naravno da ima predbračni ugovor! Štaviše, on je nagovorio svoju ženu, Prisilu Čan da potpiše ugovor o zabavljanju. Izvori kažu da je on uključivao jedan sastanak nedeljno i minimum 100 minuta tokom kojih je trebalo da budu sami, a koji nisu smeli da se potroše u njegovom stanu ili prostorijama Fejsbuka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Ja kada nisam u zatvoru obavezan mi je 4 puta na dan...pa sta?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija