• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

12.05.2017

12:25

(FOTO) SEKSI GUZE: Skinule se tri NAJPOŽELJNIJE udavače, muškarcima ispala VILICA!

Showbiz

(FOTO) SEKSI GUZE: Skinule se tri NAJPOŽELJNIJE udavače, muškarcima ispala VILICA!

Podeli vest

Poznato je da devojke vole na društvenim mrežama da se pohvale kada otputuju na odmor na egzotičnu destinaciju. Međutim, kada to urade tri vrhunske seks bombe haos je zagarantovan!

Tri najpoželjnije holivudske udavače, Kendal Džener, Bela Hadid i Hajli Boldvin, očarale su muškarce svojim seksim pozadinama, od kojih ni vi nećete odvajati pogled.

Najbolje prijateljice Kendal i Bela su sakrile destinaciju na kojoj se nalaze, ali su zato rešile da otkriju veći deo svog dela i počaste fanove vrućim fotografijama.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on May 9, 2017 at 11:41am PDT

Iako su se slikale na skuteru, naravno da niko nije primetio ništa drugo osim njihovih savršeno zategnutih tela i nestvarno dobrih guza!

 

Back to Life

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on May 9, 2017 at 11:03am PDT

I Kendal i Hadid bile su u minijaturnim bikinijima i provokativnim pozama, pa i ne čudi da su njihove seksi fotografije izazvale pravi haos na internetu. 

 

you won't find me

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on May 9, 2017 at 10:23am PDT

Na odmoru im se pridružila i seksi plavuša Hajli Boldvin, ćerka Aleka Boldvina, koja je takođe pozirala u istom stilu.

 

Just a little sun kissed

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on May 9, 2017 at 12:18pm PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija