• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

12.05.2017

14:59

(FOTO) BLISTA OD SREĆE: Slavna glumica prvi put u javnosti pokazala dečka!

Showbiz

(FOTO) BLISTA OD SREĆE: Slavna glumica prvi put u javnosti pokazala dečka!

Podeli vest

Oni su toliko zaljubljeni, da nisu skidali ruke jedno sa drugog...

Američka glumica Kejt Hadson je dugo krila svoju novu ljubav, a mediji su već više puta pokušavali da otkriju ime njenog izabranika. 

Ipak, za premijeru filmu "Snatched" u Los Anđelesu, atraktivna plavuša rešila je da dođe u pratnji dečka Denija, pevača i gitariste u grupi "Chief, "a paparaci su jedva dočekali da uslikaju srećan par. 

 

 

#KateHudson and her new boyfriend #DannyFujikawa made their red carpet debut at the LA premiere of #Snatched! (: Getty Images)

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on May 11, 2017 at 11:06am PDT

 

 

Oni su bili veoma raspoloženi, te su sve vreme pozirali na crvenom tepihu, a Kejt nam je dokazala da je jako zaljubljena tako što se nekoliko puta poljubila sa njim.

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija