• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

14.05.2017

18:11

VUK KOSTIĆ I GEORGIEV ODVALJENI OD ALKOHOLA! Glumac ne može da prežali Jelisavetu, a Vlado po navici!

Showbiz

VUK KOSTIĆ I GEORGIEV ODVALJENI OD ALKOHOLA! Glumac ne može da prežali Jelisavetu, a Vlado po navici!

Podeli vest

Glumac se opijao kako bi zaboravio bivšu devojku Jelisavetu Orašanin, koja se udaje za košarkaša Miloša Teodosića, a pevač cirkao po navici

Glumac Vuk Kostić i pevač Vlado Georgiev odvalili su se od alkohola na otvaranju jednog luksuznog restorana. Kada su novinari došli, zvezda serije "Ubice mog oca" već je bila pod gasom, pa nije želela da daje izjave:

STISKAVAC

Vuk je utehu tražio i u zagrljaju zgodnih žena na zabavi

- Opustio sam se... Dušo, vreme je za zabavu - rekao je Kostić novinarki i nastavio da pije. Delovalo je kao da glumac želi da u alkoholu utopi tugu za bivšom devojkom Jelisavetom Orašanin, koja se 25. juna udaje za košarkaša Miloša Teodosića.

TEO NE ŽALI PARA ZA SVOJU DRAGU! Jelisaveta će na svadbu u venčanici od 4.000 evra!

Darko Cvetanović

Viktor nazdravljao s Ninom

Darko Cvetanović

Viktor Savić je celo veče nazdravljao nazdravljao s koleginicom Ninom Janković. Njih dvoje su zajedno došli na otvaranje restorana i nisu se odvajali celo veče. Raspoloženo su ćaskali i uživali u muzici.

On je utehu pokušao da pronađe i u društvu zgodnih žena, pa je malo, malo vukao dame da igraju sa njim. Prva ga je odbila, on je malo pobesneo, ali je drugu uspeo da nagovori da zaigraju. Zatim se našao u stiskavcu s trećom devojkom, s kojom je proveo najveći deo večeri.

Vlado mu je prilazio, nazdravljao sa glumcem i njegovim pratiljama, pa se vraćao za svoj sto, gde ga je čekala nevenčana supruga Milica i - viski.

Na polovini večeri pop pevač je počeo da svira na klaviru i izvodi svoje najveće hitove. Kostić mu se pridružio, pa su u duetu zapevali pesmu "Lažljiva". Vlado nije prestajao da cirka, ali se krio od paparaca:
- Uspeo sam da pijem a da me fotografi ne slikaju - pohvalio se. On je zatim počeo da vređa vlast pevajući uvredljive pesme na račun SNS, a Kostić ga je molio da prestane. Vlado se, naravno, nije dao obuzdati.

PROGOVORIO! Vuk Kostić o Jelisavetinom i Teovom venčanju!

Darko Cvetanović


Sale Tropiko i Ognjen kulirali

Darko Cvetanović

Aleksandar Cvetković iz "Tropiko benda" i Ognjen Amidžić kulirali su za stolom. Oni su sve vreme zabave sedeli i razgovarali sa prijateljima. Voditelj je ubrzo napustio događaj, a Sale nije bio raspoložen da se lati mikrofona, mada ga je Georgiev u jednom trenutku pozvao da zapeva "Jovano, Jovanke".
Muzičar Igor Lazić Nigor puštao je muziku gostima. On je zabavljao poznate ličnosti kao di-džej, a potom je i sam uživao u hrani i piću. Nigor je u jedno trenutku zapevao sa Viktorom i Georgievim, ali samo nakratko, pošto mu je više prijalo da ih posmatra sa strane.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Merita

pre 6 godina

Nije ruzno kada neko pati i ne treba ga ogovarati.Lepo je da se ima srca za patnju , ne mogu da zamislim da sam sa nekim bila a da taj ne moze da se seti, nekada u nekom trenutku , bilo cega iz veze. .

kaligula

pre 6 godina

Vratice se ona vuku, nije sve u novcu. Kad se zasiti pozelece opet prazan burek

Stojce

pre 6 godina

E moj Vuce, lepo drustvo si nasao, Georgijeva...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija