• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2017

12:23

BRED PIT OTVORIO DUŠU: Nisam sklon samoubistvu, sve je u redu, to je samo život!

Showbiz

BRED PIT OTVORIO DUŠU: Nisam sklon samoubistvu, sve je u redu, to je samo život!

Podeli vest

Holivudski glumac Bred Pit nedavno je, po prvi put nakon razvoda, dao intervju za magazin "GQ“, u kojem je govorio o svom odrastanju, braku i porodici

U novom intervjuu za Associated Press glumac je priznao da mnogo radi na sebi. Slobodno vreme provodi u "održavanju broda na površini“ i "traženju novog koncepta porodice“. 

- Deca su sve, ona su tvoj život. Treba da budu naš fokus - rekao je glumac i dodao: Nisam sklon samoubistvu ili tako nečemu. Toliko je lepote i ljubavi još na ovom svetu i mnogo ljubavi koje treba dati. Sve je u redu, to je samo život.

U nedavnom intervjuu priznao je da se trudi da bude bolji otac i da zbog toga odlazi na terapije. 

- Izbegavao sam mnogo toga. Samo sam pustio stvari. To je uvek bila duga igra za mene. Nadam se da će moje namere i rad govoriti same za sebe. Nemam tajni, nemam šta da krijem. Svi smo mi ljudi i to ljudsko stanje je veoma interesantno. Ako ne govorimo o tome, nećemo postati bolji - iskren je Bred Pit. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija