• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2017

16:06

GLUME SREĆAN PAR! Brak Kejt Midlton i princa Vilijama u ozbiljnoj krizi!

Showbiz

GLUME SREĆAN PAR! Brak Kejt Midlton i princa Vilijama u ozbiljnoj krizi!

Podeli vest

Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namešteni i da par glumi sreću, a Kejt se zapravo bori da mu oprosti druženje sa manekenkom

Princ Vilijam je u martu s prijateljima proveo vikend na skijanju i tada su ga snimili kako se druži s jednom manekenkom. Fotografije su ubrzo obišle svet i naravno naljutile kraljevsku porodicu, a to je, piše Radar Online, uzdrmalo i njegov brak s Kejt Midlton.

Prema njihovom pisanju, zbog svoga veselog vikenda Vilijam je pao u nemilost supruge i mora da ide na bračno savetovanje jer Kejt misli da je ovo velika opasnost za njihov brak. Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namešteni i da par glumi sreću, a Kejt se zapravo bori da mu oprosti.

SEKS SKANDAL U BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Princ Vilijam prevario Kejt sa AUSTRIJSKOM LEPOTICOM!

SA PRINCEZOM NEMA ŠALE! Drakonska odšteta zbog slika Kejt Midlton u toplesu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ser Zile

pre 6 godina

Realno i tata Carls je varao u braku a ni mama Dajana nije bila bolja ... Kruna je kruna ali i geni\n su geni. Sve u svemu jedna obicna porodica sa obicnim problemima i ostalo.\n\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija