• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic Žena

18.05.2017

10:49

(VIDEO) BLUD I RAZVRAT NA JAHTI! Prljavi ples u Kanu, Bela uhvatila Emili ZA SISE!

Showbiz

(VIDEO) BLUD I RAZVRAT NA JAHTI! Prljavi ples u Kanu, Bela uhvatila Emili ZA SISE!

Podeli vest

Na svečanoj ceremoniji otvaranja Kanskog festivala, može se reći da su Bela Hadid i Emili Ratajkovski bile jedne od primećenijih lepotica. Posle crvenog tepiha, otpustile su kočnice i na luksuznoj jahti bile glavna atrakcija

Žurku nakon svečanog otvaranja obeležile su manekenke i drugarice Bela Hadid i Emili Ratajkovski koje su se malo više opustile i provokativnim plesom privlačile pažnju. Vrhunac se desio kada je Bela zgrabila Emili za grudi dok su zavodljivo plesale.

(FOTO) KAKVA ŽENA! Niko nije mogao da skine pogled sa dekoltea Suzan Saradon, a ima 71. godinu!

GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU! Svečano je otvoren jubilarni 70. Kanski filmski festival

Uz kratak snimak koji je Emili objavila na Instagramu, napisala je komentar: „Ona me voli“, i mi se u potpunosti slažemo sa tim.

Treća koja se pojavljuje na snimku je Hejli Boldvin koja je bila sportski obučena u predimenzioniranom duksu, dok su druge dve pokazale više kože u kratkim topićima.

 

She loves me @bellahadid @haileybaldwin

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on May 17, 2017 at 3:56pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija