• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2017

18:14

SVETSKE ZVEZDE U STRAHU OD TERORISTA! Žestoke mere obezbeđenja na festivalu u Kanu!

Showbiz

SVETSKE ZVEZDE U STRAHU OD TERORISTA! Žestoke mere obezbeđenja na festivalu u Kanu!

Podeli vest

Umu Turman, Vila Smita, Moniku Beluči i Džulijen Mur u Kanu čuvaju specijalci, pripadnici vojske i snajperisti na krovovima

Holivudske zvezde Uma Turman, Vil Smit, Monika Beluči, Džulijen Mur i Suzan Sarandon strahuju da bi Kan mogao biti meta terorističkih napada, pa su organizatori najprestižnijeg evropskog filmskog festivala, koji je otvoren u sredu uveče, uveli drastične mere obezbeđenja.

Kultni srpski film na programu

Na Kanskom filmskom festivalu biće prikazano osam naših filmova, od kojih sedam u okviru programa Acid Trip, dok je u zvanični program "Kan klasik" uvršteno kultno ostvarenje "Skupljači perja" Aleksandra Petrovića. U ovom filmu glavne uloge su maestralno odigrali Bekim Fehmiju i Olivera Katarina.

Grad pod opsadom

Zbog straha od prošlogodišnjeg masakra u Nici, kada je pripadnik ISIS-a kamionom uleteo u pešačku zonu i pregazio 80 ljudi, francuske vlasti podigle su bezbednost Kanskog festivala na najviši nivo. S obzirom na to da će ovih dana kroz čuvenu Kroazetu prodefilovati više od 200.000 ljudi, manifestaciju će pomno pratiti specijalne policijske jedinice i snajperisti na krovovima.

U Kanu postavljene žardinjere da bi sprečile napad nalik onom koji se dogodio u Nici, kada je poginulo 80 osoba

- Grad će pokrivati oko 550 kamera kako bi svaki deo bio pokriven u slučaju da primete nešto sumnjivo - navode strani mediji.

Osim policije, holivudske glumce čuvaće i posebne bezbednosne službe.

- Pripadnici vojske i policije čuvaće grad tokom trajanja festivala. Njih će biti u daleko većem broju na ulicama Kana nego prethodnih godina, a na krovovima zgrada biće postavljeni i snajperisti - prenosi svetska štampa.

Rojters

Monika se strasno ljubila sa kolegom

Monika Beluči je oduševila publiku kada se na bini strasno poljubila sa francuskim komičarem Aleksom Lucem. Jedna od najlepših glumica sveta blistala je u dugačkoj haljini, a jedan deo performansa bio je zagrljaj i poljubac sa kolegom.

Pošto je prošle godine u Nici terorista pucao, a zatim kamionom uleteo na šetalište i gazio sve pred sobom, na ulicama Kana biće postavljene specijalne barijere:

12
dana traje Kanski festival

- U celom Kanu postavljene su posebne žardinjere sa cvećem, koje bi mogle da spreče napad sličan onom koji se dogodio u Nici, kada je poginulo 80 osoba.

Zlato i dijamanti

Festival, 70. po redu, svečano je otvorila Monika Beluči, a crvenim tepihom su prošetali Vil Smit, Blejk Lajvli, Uma Turman, Džulijen Mur, Suzan Sarandon i mnogi drugi.

Fešta u Kanu trajaće sve do 28. maja. Za glavnu nagradu će se takmičiti 19 filmova, a biće prikazano ukupno 50 ostvarenja. Zbog ovogodišnjeg jubileja, Zlatna palma će biti ukrašena sa 167 sitnih dijamanata i 117 grama čistog zlata.
 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija