• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2017

08:56

(FOTO) TOTALNA PROMENA LIČNOG OPISA! Končita skinula haljinu i obula ravne cipele!

Showbiz

(FOTO) TOTALNA PROMENA LIČNOG OPISA! Končita skinula haljinu i obula ravne cipele!

Podeli vest

Pre 3 godine pobedila je na Evroviziji, a pre par meseci najavila je radikalnu promenu imidža. Nova Končita je pred nama, a komentari su mahom pozitivni

Tom Nojvirt (28), momak koji stoji iza lika Končite Vurst, pre nekoliko meseci najavio je da će postepeno modifikovati svoj izgled, te da će u nekom narednom periodu potpuno odbaciti lik "bradate žene".

Kako su mnogi fanovi ovo dočekali sa negodovanjem, utešio ih je, te je naveo da će se oprostiti od Končite najverovatnije tek tokom iduće godine.

Međutim, izgleda da je Končita počela da poprima nov izgled, te tako ne možemete više da je vidite u elegantnim haljinama, ali ni u štiklama, što je do skoro bio slučaj.

Na njenom Instagram profilu mogu se pronaći brojne nove fotografije.

 

Објава коју дели conchita (@conchitawurst) дана 15. Мај 2017. у 12:43 PDT

 

Објава коју дели conchita (@conchitawurst) дана 15. Мај 2017. у 11:28 PDT

Čini se da obožavatelji polako prihvataju promene, sudeći po pozitivnim komentarima ispod slika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija