• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2017

21:18

(FOTO) NAJVAŽNIJA BITKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Smoki u bolnici, BORI SE ZA ŽIVOT!

Showbiz

(FOTO) NAJVAŽNIJA BITKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Smoki u bolnici, BORI SE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Ljubiša Samardžić primljen je u beogradski Institut za hematologiju zato što mu se ponovo vratio tumor na mozgu, koji su mu doktori odstranili u decembru prošle godine

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić bori se za život! Nezaboravni Smoki primljen je nedavno u beogradski Institut za hematologiju, gde lekari čine sve kako bi mu pomogli.

Darko Cvetanović

Čuvenom policajcu sa Petlovog brda vratio se tumor na mozgu koji mu je odstranjen krajem prošle godine. Kako Informer saznaje, njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, ali Samardžić ne želi da se preda.

Porodica želi mir

Porodica Ljubiše Samardžića ne želi da priča o njegovom zdravstvenom stanju. Kako Informer saznanje, oni ne žele o tome da razgovaraju ni sa najbližim prijateljima, što nam je nedavno potvrdio i scenarista Siniša Pavić.
- Pokušavao sam da ga dobijem kada sam čuo da je lošeg zdravlja, ali ne uspevam da dođem do njega. Verovatno Ljubiša i njegova supruga žele mir, ne primaju pozive - rekao je Pavić u intervjuu za Informer. 

- Ljubiša se ne oseća dobro, bolest se vratila u još gorem obliku. Mnogo mu se pogoršalo stanje, ali on se nada da će se oporaviti. Optimističan je kao i uvek. Teško mu pada što leži u bolnici, ali se bori - kaže izvor Informera.

On prenosi da su uz Ljubišu svakodnevno članovi njegove porodice.

- Obilaze ga stalno, hrabre ga, ali im svima teško pada što je Ljubiša ovako loše. Njegova supruga Mira je neutešna. Užasno je podnela kada su im lekari saopštili da se tumor vratio, ali zbog muža pokušava da bude jaka - prenosi naš sagovornik.

Nakon što mu je u decembru prošle godine odstranjen tumor, Samardžić se osećao bolje. On se čak pojavio i na otvaranju 64. Martovskog festivala u Domu omladine, gde je premijerno prikazan njegov biografski dokumentarni film "Panta rei". On je i tada poručio da je spreman da ide dalje.

Darko Cvetanović

Zdravlje me ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje, rekao je Ljubiša kada se poslednji put pojavio u javnosti

- Nemam reči. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vreme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje. Ponosan sam što ste organizovali tako dobru manifestaciju koja će živeti duže nego ja, logično - poručio je tada slavni glumac.

Ljubiša se ne oseća dobro, bolest se vratila u još gorem obliku. Mnogo mu se pogoršalo stanje, ali on se nada da će se oporaviti

 

Uz Ljubišu je na otvaranju Martovskog festivala, pored supruge Mire, bio i njegov veliki prijatelj Puriša Đorđević, slavni srpski režiser i scenarista. On se mnogo rastužio kada je saznao da je njegovom prijatelju ponovo pozlilo.

- Jao Bože, nije valjda. Žao mi je, ne mogu da verujem. Nisam formalista, neću da dajem nikakve posebne izjave povodom njegovog zdravstvenog stanja. Znam kakva je to bolest, moram odmah zvati njegovu suprugu Miru - rekao nam je uznemireni Puriša.

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljilja

pre 6 godina

drzi se Smoki, volimo te i u mislima i molitvama smo sa tobom.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17