• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infomer

23.05.2017

22:30

SMOKI, IZDRŽI! Kolege i prijatelji podržali glumačku legendu u borbi za život!

Showbiz

SMOKI, IZDRŽI! Kolege i prijatelji podržali glumačku legendu u borbi za život!

Podeli vest

Dragan Petrović Pele, Slobodan Ćustić, Irfan Mensur, Branislav Lečić i Tasa Uzunović nadaju se da će Ljubiša Samardžić pobediti opaku bolest

"Smoki, izdrži!" - uglas poručuju kolege legendarnog Ljubiše Samardžića, koji se bori za život! Nezaboravni Šurda nedavno je primljen u beogradski Institut za hematologiju, pošto mu se vratio tumor na mozgu koji je odstranjen prošle godine.

Milena Dravić potresena

Informer

Glumica Milena Dravić, koju su mnogi nazivali Ljubišinom filmskom ženom jer su često igrali bračne parove, uznemirila se kada je čula da je njenom kolegi ponovo loše.
- Čuću se sa njim. Sve što imam da mu kažem reći ću mu lično - kratko je poručila Milena.

Obeležio detinjstvo

Smokijev dobar prijatelj Dragan Petrović Pele veruje da će se čuveni policajac sa Petlovog brda oporaviti.

- Uvek se nadam najboljem. Ljubiša je veliki borac i, iskreno, želim mu potpuni oporavak i ozdravljenje. Svim srcem sam uz njega, mora da izdrži - priča glumac i dodaje:

- Nije sam. On ima i prijatelje i kolege, a pre svega porodicu koja brine o njemu. On je privržen porodici. Oporaviće se zato što je žilav čovek, starog kova, veliki umetnik...

Mora da izdrži
Ljubiša mora da izdrži, on je naš, bez njega ni mi nećemo moći dalje
Branislav Lečić

Da uskoro vidi starog prijatelja i njegov prepoznatljiv osmeh, priželjkuje i Slobodan Ćustić. On ističe da ga dodatno ohrabruje to što lekari više brinu o Smokiju jer je poznat.

- On je legenda, pa verujem da će tim stručnjaka voditi malo više računa o njemu, da neke stvari i sitnice ne prepuste slučaju. Tako bi lekari trebalo da se ophode prema svima. Drage osobe nikada nemaju dovoljno godina da bismo se oprostili od njih i rekli: "Pa šta da se radi." To je slučaj sa Ljubišom, bez obzira na to što ima 81 godinu - ističe Ćustić, a i Irfan Mensur je poželeo brz oporavak glumačkoj veličini:

- Smoki je obeležio celo moje detinjstvo i odrastanje. Bez njega ne bismo mogli da govorimo o bivšem jugoslovenskom filmu, a kasnije srpskom. Energijom koju je uneo u glumu, a kasnije u produkciju i režiju ostavio je trag u našim životima. Želim mu sve najbolje, kao i njegovoj porodici. Mora da izdrži!

Drage osobe
Drage osobe nikada nemaju dovoljno godina da bismo se oprostili od njih i rekli: "Pa šta da se radi"
Slobodan Ćustić

Naklonost bogova

Podršku Samardžiću pruža i Tanasije Uzunović, koji kaže da mu je dragi kolega stalno u mislima.

- Pobediće, kao što je uvek pobeđivao! Neka mu se svi bogovi naklone i pomognu mu. Stalno mislim na njega i nadam se lepim vestima - kaže Uzunović, a poruku za Ljubišu ima i Branislav Lečić:

- Smoki, svim srcem sam uz tebe! On mora da izdrži jer je naš. Bez njega ni mi nećemo moći dalje.

I glumci Branimir Brstina i Nenad Okanović poželeli su Ljubiši da izdrži i poručili mu da u svakom trenutku ima njihovu podršku.

Milan: Ljubiša me je stvorio

Novak Đurović

Milan Vasić ističe da sve što je postigao u glumi duguje upravo Ljubiši Samardžiću.
- Uvek pričam da mi je velika privilegija u životu što sam imao priliku da upoznam Ljubišu Samardžića, a pored toga i da radim sa njim... On je veliki čovek, glumac, reditelj, otac, deka... On me je stvorio, otvorio velika vrata i pokazao mi pravi put kojim treba da idem. Jako mi je teško što mu se ovo dešava trenutno jer sam verovao da taj čovek ne može da se razboli. Verujem da će izaći kao pobednik iz ove situacije jer znam koliki je borac. Uz njega sam do kraja - rekao je glumac. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
capt nash

pre 6 godina

..ljudi Boziji sta je vama???Ljubisa je u godinama ,daj se probudite presao je 80 god ,nemojte praviti sada sprdnju od svega...svemu dodje kraj i svi idemo k Gospodu po platu kakvu smo zasluzili na ovom vjezbalistu zvanom Zemlja...a ovi gore komentari to je samo dokaz slabe vjere i nepoznavanje Gospoda sramota za pojedince koji sebe nazivaju pravoslavcima...

Stevan

pre 6 godina

Glumci i sada kada se Smoki bori za svoj zivot ? glume. Glume tugu i brigu isto kao i za Dragana Nikolica, Batu Zivojinovica i Milenka Madzgalja. I sami smo mogli videti da ih je samo troje bilo na godisnjem pomenu Bati Zivojinovicu. Ubiraju jeftuine poene u narodu. Sram ih bilo !!! Mi, obican narod, mi zalimo za svima njima i zalicemo.

miranda

pre 6 godina

Prebroditi ces ti to Care. Zato sto si legenda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija