• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

25.05.2017

12:16

BIJONSE angažovala tim vozača koji će je odvesti na porođaj

Showbiz

BIJONSE angažovala tim vozača koji će je odvesti na porođaj

Podeli vest

Iako je prvobitno bio plan da na porođaj ode helihopterom, koji bi je najbrže odveo do bolnice, Bijonse će ipak otputovati automobilom

Nakon što je organizovala baby shower žurku u duhu Afrike u okviru koje je otkrila svoj trudnički stomak u bikiniju kao i tetovaže od kane, Bijonse je, u istom duhu, nastavila sa pripremama za dolazak bebe. 

S obzirom da je termin sve bliži, pevačica je već sada angažovala tim koji treba da osmisli najbrži i najsigurni put do njenog doma u Los Anđelesu, do medicinskog centra Cedars-Sinai.

 - Jako su nervozni i traže najbolje opcije. Svaki dan imaju vežbe putovanja do bolnice, i to u različita doba dana kako bi bili spremni na gužve u saobraćaju. Mislili su da bi najbolje bilo prevesti je helikopterom, ali Bijonse se ta ideja nije svidela pa su od toga odustali -  rekao je izvor blizak pevačici. 

(FOTO) FANOVI JE NAPALI ZBOG NAPUĆENIH USANA, usledilo odsečno objašnjenje!

Kako je rekao, pevačici je jako bitno da je dovezu do bolnice najbrže moguće i od svojih zaposlenih očekuje vojničku preciznost. Da se Bijonse i njen suprug Džej Zi raduju dolasku novorođenčeta u dom, potvrdila je i majka pevačice, Tina Nouls, koja ipak nije htela da otkrije tačan termin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija