• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prva.rs/informer.rs

26.05.2017

22:26

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Showbiz

MILICA DABOVIĆ KROZ SUZE O SEKS SKANDALU: Sve mi je ovo Simon namestio!

Podeli vest

Tri meseca nakon što je pretepela nasilje od bivšeg dečka Simona Šiklića, Milica Dabović našla se u centru novog skandala kada su u javnosti dospele njene eksplicitne fotografije. Milica tvrdi da iza svega stoji Simon

- Iskreno boli me! Iskreno moji roditelji znaju ko je servirao, ko je slao slike, šta je radio... Milion i jedna laž... -kaže Milica i dodaje da se gola slikala kada je imala 21 godinu:
Ne stidim se svog tela, ja nemam ni jednu plastičnu operaciju.

Kako kaže zbog straha za sebe i svoju porodicu neke stvari ipak zadržala za sebe.

- Meni je krivo što moram nešto da sačuvam u sebi, a ne mogu da kažem, jer naškodila bih svima nama, a to je najveći problem. Jer neke stvari su teške u ovoj državi - rekla je košarkašica kroz suze.

SORAJA PROZVALA MILICU DABOVIĆ: Iskreno se nadam da se na suđenju nećeš pojaviti GOLA kao na slikama!

Pojedine optužbe ipak nije htela da prećuti.

- Da li sam trudna, da li sam orgijala, izlazila ... čudne stvari radila što mi nije ni palo na pamet. Svi znaju da sam poznata po tome, ne pijem alkohol, kafu, ne izlazim, to nije moj život, ništa mi nema drže nego otići u 12 sati u krevet sa mojim kučićima ili s nekim... - rekla je Milica.

Ona je trenutno srećna sa svojim izabranikom Vukom.

- Želim da budem trudna, želim da sve ovo usmerim na dete, jer mislim da će mi dete promeniti život - ispričala je Dabovićeva u emisiji Ekskluziv na televiziji Prva.
U skorije vreme ima nameru da otputuje iz Srbije, a prva destinacija koju će posetiti je Barselona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 6 godina

Od svega je najgore, što ova osobe misli da smo svi mi totalne budale.Stvarna situacija je dijametralno suprotna.Ima budala ,ali to sigurno nismo mi

kaligula

pre 6 godina

Izdrzi milice, ima i gore od ovoga. Ako procuri porno snimak

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija