• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

11.06.2017

15:47

OLIVERA KATARINA OTVORILA DUŠU: U jednom trenutku sam sve izgubila, ali ne i dostojanstvo!

Showbiz

OLIVERA KATARINA OTVORILA DUŠU: U jednom trenutku sam sve izgubila, ali ne i dostojanstvo!

Podeli vest

Voditeljka emisije ''Ja to tako'', Ivana Baltić ugostila je glumicu Oliveru Katarinu koja je na samom početku otkrila zašto je skoro tri decenije u medijskoj izolaciji

- Reći ću vam pravi razlog. Ja sam isticala da sam srpskog porekla iako je poznato da sam volela Rome i poznato je šta sam ja sve uradila za popularizaciju njihove kulture i muzike. Ali ja sam isticala da sam Srpkinja po rođenju. To je nekako uvek bilo u senci insistiralo se na Jugoslovenstvu, a to da istakneš da si srpske nacionalnosti nije bilo poželjno. Ja sam zbog toga padala u izolaciji - otkriva Olivera.

Ona je istakla da joj se tada niko nije našao kako bi joj pomogao ili bar bio uz nju.

- Niko mi se nije našao, zaista. Mi Srbi toga treba da se stidimo jer kad čovek padne u nemilo, niko ne nije uz njega. Oni moji najintimniji prijatelji samo su nestajali. Smatrali su da nije zgodno da se druže sa mnom - rekla je Olivera i dodala:

- Tada sam ostala i bez posla i bez prijatelja, suprug mi je rano preminuo, sina je trebalo da izdržavam sama. Nije bilo nimalo lako što sam tako bila izolovana. Ali kao što vidite ja sam izdržala sve sama i dostojanstveno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Budimo malo realni Olivera - bilo je uvek nekoga da ti pomogne ali tvoje dostojanstvo to nije htelo prihvatiti. Drugo sin ti je razmazen i nikada nije hteo raditi neki posao osim da slika - prodala si jedan stan dabi on otisao u Spaniju, vratio se otvorio jedan kafic,drugi kafic-nikada u njemu,kupili ste drugi stan na Vracaru - prodali ga da bi on otisao u Ameriku i sada ste podstanar !!!!!!!!!!!!! S obzirom sta ste sve ucinili za njega a njemu je skoro 50 godina red je da se brine o svojoj majci !!!!!!!!!!!!! Bili ste moj idol ali sam kasnije mnogo stosta skontala.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija