• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2017

15:17

(FOTO) SRPKINJA FATALNA PO NBA ZVEZDU! Posle skandala oko očinstva i razvlačenja po sudu čekaju DRUGO DETE!

Showbiz

(FOTO) SRPKINJA FATALNA PO NBA ZVEZDU! Posle skandala oko očinstva i razvlačenja po sudu čekaju DRUGO DETE!

Podeli vest

Danijela Rajić, Srpkinja rođena u Njujorku, pre nekoliko godina je završila na naslovnim stranama svetskih medija, zbog tužbe protiv košarkaša Pola Džordža

Zvezda Indijana Pejsersa i Danijela, bili su šest meseci u vezi kada je ona zatrudnela. Pol je nudio Danijeli milion dolara da abortira, zbog čega je ona potražila pomoć suda kako bi se dokazalo da je on otac deteta.

Sve skupa proveli su preko godinu dana na sudovima u borbi za starateljstvo, koje dobija Danijela, ali uz obavezu da dozvoli Polu da vidi dete kada je slobodan.

Bila je u pravu, a izgleda da je dogovor o zajedničkom starateljstvu pomogao obnavljanje romanse.

 

@danielarajic је поделио/ла објаву дана 19. Јун 2016. у 8:48 PDT

Posle tri godine Danijela se na društvenim mrežema pohvalila da su ona i Pol ponovo zajedno, kao i da čekaju drugo dete.

Instagram

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija