• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Premijera/Informer.rs

13.06.2017

20:48

NINA OTKRILA KAKO JOJ IZGLEDA ŽIVOT POSLE RAZVODA: U jednom trenutku pomenula i Leku!

Showbiz

NINA OTKRILA KAKO JOJ IZGLEDA ŽIVOT POSLE RAZVODA: U jednom trenutku pomenula i Leku!

Podeli vest

Nina Radulović i Branislav Lečić su rešili da svoju privatnost zadrže za sebe, te nisu govorili o svom privatnom životu

Branislav je prvi poklekao i otkrio da samo Nina i on znaju šta je prava istina, a lepa voditeljka nije ostala dužna već je otkrila kako izgleda njen život nakon razvoda.

Nina je u jednom intevjuu govorila o svom sinu, a "u prolazu" je pomenula i Branislava.

- Ja sam shvatila da su dečaci manje napredni od devojčica i pustiću ga da se još jednu godinu poigra, tako da krećemo u predškolsko. Svakog dana bar petnaestak minuta se pripremamo, usmerimo pažnju na nešto što je korisno - rekla je Nina i dodala:

PIJE ZA SVE PARE! Ninu Radulović izlazak sa Filipom skupo koštao!

- On će za mamu uvek biti mali, uvek će biti moja bebica. Ali svesna sam da dete mora jednom da se otisne samo. Dok god preuzimate ulogu toga ko njega nosi bukvalno i u metaforičnom značenju, ostavljate iza sebe nekoga ko možda nije dovoljno sposoban da se sutra sam bori u životu. To mi nije namera da napravim od svog deteta, ali dobro, imam pomoć roditelja, Leke, svih, normalno, celog sistema - rekla je Nina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija