• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

18.06.2017

10:49

NEDA ARNERIĆ O SMRTI BLISKIH KOLEGA: Jedva čekam da i ja budem s njima!

Showbiz

NEDA ARNERIĆ O SMRTI BLISKIH KOLEGA: Jedva čekam da i ja budem s njima!

Podeli vest

Ivanu Ivanoviću je u studiju ovog petka društvo pravila legendarna glumica Neda Arnerić koja ove godine obeležava 51 godinu karijere

U to ime, sa domaćinom je pričala o svojim počecima, propuštenim prilikama, srećnim glumačkim iskustvima, ali i bliskim kolegama. 

Osvrnuvši se na film "Ko to tamo peva", pomalo se rastužila kada je shvatila da srpski glumački velikani više nisu sa nama, ali i sa ponosom istakla da je imala tu sreću da sa njima bude u istom kadru. 

- Mi smo se na snimanju toliko poigravali, toliko smo se dobro družili... Nismo imali para za dnevnice, pa smo svaki dan morali da putujemo iz Beograda na snimanje, i da se noću vraćamo za Beograd. Ne znam šta je bilo bolje, da li ono u filmskom autobusu, ili privatnom, ali smo svi pristali da se cimamo - rekla je Neda. 

Glumica je otkrila i zašto danas ne voli da gleda filmove u kojima je glumila. 

- Zato što to pripada prošlosti. Mislim da se ne treba osvrtati mnogo unazad, jer onda nećemo nikud stići, a još treba da se živi. To su sve bili ljudi koji su imali sjajnu energiju, i njihova energija je otišla sa Zemlje… Ne mogu da verujem koliko nas je malo ostalo. I onda posmislite “A šta ćeš ti ovde?”. Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima - zaključila je Arnerić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Не "гурајте се! ... - Има "тамо" сасвим довољно места за све...!!

wwww

pre 6 godina

Imala si priliku nedavno.Ne kloni duhom,covek mora biti uporan.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija