• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

18.06.2017

12:57

POZNATA GLUMICA PROGOVORILA O SILOVANJU: Trauma koju sam tad doživela je uzrok moje neizlečive bolesti!

Showbiz

POZNATA GLUMICA PROGOVORILA O SILOVANJU: Trauma koju sam tad doživela je uzrok moje neizlečive bolesti!

Podeli vest

Glumica Fren Drešer, koju pamtimo po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji "Dadilja", progovorila je o traumatičnom događaju iz prošlosti kada je napadnuta i silovana u svom domu

Fren danas ima 59 godina, a smatra da je ova trauma povezana s rakom grlića materice koji joj je dijagnostikovan 2000. godine. 

Godinama sam izbegavala suočavanje sa svojom boli i silovanjem. I zbog toga sam obolela od raka - rekla je glumica.

- Nakon toga više nikad nisam bila ista. Ali, što god da vam se dogodi, morate da nastavite dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja učinila - dodala je.

Fren je 2007. pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena. Inače, spomenuti napad dogodio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je delila sa tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom.

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Džejkobson je za to vreme bio vezan i primoran da gleda užasne prizore. Muškarac koji ju je silovao je uhapšen, a pošto je tada bio na uslovnoj kazni, vraćen je u zatvor gde sada služi dve doživotne kazne.

Fren i Džejkobson razveli su se 1999. godine, pošto je on shvatio da je homoseksualac, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su glumili u seriji "Srećno razvedeni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ко има новце, мора да има и ... - " Ротвајлера "...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija