• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

20.06.2017

16:27

OVAKO DŽONI DEP ŠTEDI! Sve mu uzmite, ali PRIVATNI AVION NE!

Showbiz

OVAKO DŽONI DEP ŠTEDI! Sve mu uzmite, ali PRIVATNI AVION NE!

Podeli vest

Mejlovi koje su razmenjivali Džoni Dep i njegovi bivši menadžeri su objavljeni i svet sada može da vidi koliko je glumac poslednjih godina bio lake ruke

Džoel Mandel i firma "The Management Group" (TMG) koja je vodila računa o Depovim finansijama, suočili su se sa glumčevim advokatom Džejkom Blumom na još jednom ročištu u beskrajnoj parnici. Dep ih tužio zbog prevare i nemara i tražio odštetu od 25 miliona dolara. Grupa je uzvratila kontratužbom i saopštila da je glumac rasipno trošio na kuće, avione i umetnička dela, uprkos njihovim upozorenjima. 

Oni tvrde da mejlovi koje je Džoni Dep slao svojim bivšim menadžerima dokazuju da oni nisu krivi zbog njegovog iracionalnog trošenja. 

Mandel tvrdi da je Džoni trošio neverovatno velike iznose na privatne avione, umetnine i fina vina. Dao je četiri miliona dolara na muzičku izdavačku kuću koja je propala, tri miliona dolara da ispali pepeo Hantera S. Tompsona iz topa i stotine hiljada dolara inženjerima zvuka, kako bi mu naknadno dodavali replike, da ne bi morao da ih napamet uči. 

Zbog ovog poslednjeg "troška" su ga najviše kritikovale kolege, a Džesika Čestejn je čak prevrnula očima u jednom intervjuu u kom su je upitali za Džonijevo ponašanje. 


Iz TMG tvrde da su radili u njegovom najboljem interesu i kao dokaz su pred sudom priložili Mandelov mejl u kom on savetuje Depu da "o'ladi malo" sa trošenjem na odmoru. 

Dep mu je odgovorio na sledeći način:
Beta

"Dragi Džoele, 

Pre svega, hvala što se time baviš i što me izvlačiš. Drugo, dajem sve od sebe kad je reč o trošenju na odmoru, ali to je sve što mogu, jer moram deci i porodici da pružim najlepši mogući Božić, naravno, u razumnim granicama. Međutim, što se aviona tiče... trenutno nemam tako mnogo opcija. Komercijalni letovi sa paparacijima bi bili je*ena noćna mora monumentalnih razmera. 

Zaboravi na Dilindžerovu aukciju. Ne treba mi. 

Znaj da ću od 15. februara početi da snimam "Turistu", za koji ću dobiti 20 miliona. Onda ću praktično pravo na "Pirate 4" za 35 miliona i onda "Dark Shadows" za još 20 miliona. Nadam se da će zahvaljujući novcu od posla u nadolazećoj godini i od ranije i slično sve dovesti u red. 

Šta drugo mogu??? Hoćeš da prodam neka umetnička dela??? Hoću. Hoćeš da prodam nešto drugo??? Naravno... Šta??? 


Brod je iznajmljen do Nove godine, a Sony će ga odmah posle unajmiti za snimanje "Turiste" u Veneciji. 
Pored toga, imam motore, automobile, imanja, knjige, slike i nekih uspomena. Odakle želiš da počnem??? 

Ne volim što sam u ovoj situaciji, ali nemam mnogo izbora, pošto je "The Rum Diary" bio žrtva za koju smo znali da će se dogoditi i pošto sam poslednju poštenu platu dobio od "Public Enemies"-a. 

Daću sve od sebe, Džoel. 

Šaljem ljubav tebi i tvojima, 

Džoni"

Majkl Dž. Kamp, advokat TMG nazvao je Depovu tužbu "lažnom" i napisao saopštenje u kom stoji da je kompanija uradila "sve moguće da zaštiti Depa od njegovog neodgovornog i raskalašnog trošenja". 

Inače, Dep je bio peti najplaćeniji glumac 2016. kada je zaradio 48 miliona dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija