• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

21.06.2017

09:18

(FOTO/VIDEO) ANĐELINA STAVILA BOTOKS! Razvela se, pa rešila da ode na REMONT!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ANĐELINA STAVILA BOTOKS! Razvela se, pa rešila da ode na REMONT!

Podeli vest

Čak i kada radi u ozbiljnim UN misijama, govori o teškim temama glumica Anđelina Džoli skreće pažnju medija na svoj izgled. Ovog puta upadljiv je njen "prelazak" u boje, tačnije osvanula je bez crne odeće. A lice joj je bilo neprepoznatiljivo

Anđelina Žoli je posetila "International Peace Support" centar u Keniji izbeglice, prisustvovala je tribini posvećenoj borbi protiv seksualnog nasilja i sve je šokirala- izgledom. 

Anđelina je mršava kao i uvek i sve manje liči na onu zanosnu glumicu koja je ne tako dvano osvojila svet. Upečatljiva je njena pojava bez crne odore kojoj je sklona i po kojoj je prepoznatljiva. 

Njeno lice izgleda iscrpljeno čemu je doprinela njena premršavost.

Međutim, ono što stvara nedoumicu oko njenog izgleda su otečeni obrazi. Naime, do sada smo ih viđali kod Nikol Kidman i na Kortni Koks koje su sklone preteranom "botkisranju", pa je evidentno da je i Anđelina počela da sledi taj trend ne bi li makar pokušala da sa lica izbriše tragove iscrpljenosti, starenja...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
meho

pre 6 godina

Sta god da uradi ispushila je .Svaka ona koja je monstrum je ispushila za sva vremena .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija