• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

22.06.2017

14:52

ĐOŠINE KOLEGE U SUZAMA: Mnogo je radio, bio je izuzetan čovek i glumac, nenadoknadiv gubitak za sve nas!

Showbiz

ĐOŠINE KOLEGE U SUZAMA: Mnogo je radio, bio je izuzetan čovek i glumac, nenadoknadiv gubitak za sve nas!

Podeli vest

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je jutros u 49. godini. Vest o njegovom odlasku zatekla je one koji su se sa njim družili, sarađivali ili ga samo poznavali

- Šokirana sam, jutros sam to videla na “fejsu”. On je mlad čovek, radili smo dosta zajedno, snimali mnoge serije. Bio je jako dobar čovek. Imao je psa iste vrste, pa smo tako razmenjivali iskustva oko odgajanja, jako mi je teško. Možda je preterao sam poslom pa je došlo do toga da mu se ovo desi. Nije vodio računa da malo prikoči pa je zbog toga došlo do ovog. Nikada mi se nije žalio na neke smetnje. Bio je veseljak i duhovit čovek - izjavila je Gorica Popović.

Tanjug

- Izuzetno mi je žao, pogotovo što sam čuo da je izuzetno dobro odigrao ulogu u “Nemanjićima”. Čak sam mu, na osnovu toga napravio i za drugi ciklus ulogu jer je bio izuzetno dobar. Svi su se oduševili njegovom glumom i bilo je greh da to ne iskoristimo da se pojavi u narednim epizodama. Bio je izuzetan u glumačkom svetu, sam po sebi. Nije završio školu, ali je velikog dara. Podsećao je na velike glumce kao što je Pavle Vujicić i mnogi drugi - zaključio je Gordan Mihić koji je potpisan kao scenarista na novoj seriji "Nemanjići" u kojoj je Đoša igrao.

Beta

- Sad sam čula vest i jako sam se potresla, toliko toga je još bilo da se uradi. Ostavio je neizbrisiv trag karakterističnim humorom i dijalektom našeg juga, dobrotom i i kolegijalnošću. Bolje sam ga upoznala na projektu TLZP, voleo je život i brzo ga potrošio - zaključuje Suzana Mančić.

Instagram

- Bukvalno sam se šokirala kada sam čula, još jedan mlad i divan čovek nas je napustili. Jako lepo smo radili i sarađivali, divno se družili. Izuzetan čovek i glumac, nemam reči. Bio je za mene otkrovenje kada se pojavio. Duša me boli, bukvalno sam vrisnula kada su mi javili da je preminuo - neutešna je glumica Ljiljana Stjepanović.

(VIDEO) POSLEDNJI VIC BATA ĐOŠE! Bio je vrhunski majstor u pričanju viceva!

- Sada sam videla. Strašno. Mnogo sam se potresla kada sam čula vest. Bio je divan čovek, odličan saradnik, osoba na koju ste mogli uvek da se oslonite i privatno i poslovno. Zaista ne mogu da verujem da ga više nema i da nije sa nama. Ne mogu da prihvatim da je takav čovek zaista otišao. Mnogo mi je žao - rekla je Lea Kiš u čijim emisijama je Đoša bio rado viđen gost.

Instagram

- Veoma me je pogodila vest o Đošinom iznenadnom odlasku. Nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, ali i sve nas, koji smo imali sreće da ga poznajemo i sarađujemo s njim. Tužna vest, tužan dan. Iskreno saučesće porodici- rekao je direktor Grand produkcije Saša Popović u okviru čijih emisija je Đoša neretko glumio, izvodio skečeve i zabavljao publiku.

Cobra

- Šta da kažem? U šoku sam. Još uvek ne verujem- bila je kratka pevačica Katarina Ostojić Kaja koja je sa Đošom sklopila divno prijateljstvo nakon učešća u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

TIKA ŠPIC U ŠOKU ZBOG ĐOŠINE SMRTI: Molio sam ga ne preteruje, da uspori, ali on me nije slušao!

Instagram

- U šoku sam i ne znam šta da kažem. Zatečena sam. Pedeset godina života, to je tako malo. On je bio talentovan i duhovit. Baš sam ga volela i zemljaci smo sa juga. Lepo se izrazgovaramo kad se vidimo, nasmejemo, ali mislim da je previše radio i jako malo mislio na sebe. Ostali smo bez darovitog glumca i dobrog čoveka. Njega su mnogi voleli, svuda gde bi otišao bilo je omiljen. Ima glumaca koji imaju gard prema publici, a on je bezrezervno pripadao svima koji su hteli da budu sa njim- izjavila je poznata glumica Snežana Savić.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija