• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

25.06.2017

16:33

(FOTO) KUM "ZATURIO" BURME"?! Marko Pantelić kasni na svadbu, zapio se sa Teovim zvanicama!

Showbiz

(FOTO) KUM "ZATURIO" BURME"?! Marko Pantelić kasni na svadbu, zapio se sa Teovim zvanicama!

Podeli vest

Početak venčanja Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića obeležio je niz skandala
pink.rs

Košarkaš Miloš Teodoić stigao je u restoran pre nekoliko minuta, gde bi uskoro trebalo da izgovori sudbonosno "da" svojoj izabranici Jelisaveti Orašanin, međutim, kum Marko Pantelić još uvek nije.

(VIDEO) RUZMARIN JOŠ NOSIM NA REVERU! Veselo u kući Teodosića - STIŽU PRIJATELJI I RODBINA!

Navodno, Teodosićev kum se zapio sa Teovim zvanicama, a jedan od njih, fudbaler Srđan Urošević, svojom izjavom šokirao je sve okupljene novinare na Ceraku, ispred doma košarkaša.

- Nećemo mi da idemo odavde, ostajemo na kućnoj pijanki! Nećemo na to fensi venčanje - bez dlake na jeziku odvalio je Urošević za kamere emisije "Ekskluzivno" što će danas posle 18 časova biti emitovano na kanalu Televizije Pink i šokirao sve prisutne.

(VIDEO/FOTO) NERVOZA PRED VENČANJE! Teodosić krenuo da beži od novinara, pa čuknuo ortakov auto!

Instagram

Ispred kuće Miloša Teodosića zatekli smo i Filipa Živojinovića koji je otkrio da su ona i negova devojka Aleksandra Projović privatno pozvani na slavlje.

Da li će venčanje kasniti zbog nepredviđenih okolnosti, kao i da li će Teovi svatovi stići na vreme još uvek je neizvesno, budući da još uvek nisu napustili Milošev dom na Ceraku.

(VIDEO/FOTO) SVE JE SPREMNO ZA VENČANJE JELISAVETE I TEA! Oltar ograđen baldahinima, stižu prvi gosti!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
idiotizam

pre 6 godina

ode srbija u, aut. dobro dosao holivud. i svi njihovi idiotski obicaji, koji se kao pelcer lako primaju kod ovih nasih skorojevica. ma bas nas briga i za tea i za njegovu. licno ne znam ni ko su ?

22

pre 6 godina

Ne znas ko su , ali zato znas da mu je nadimak " Teo"?!

ha ha ha

pre 6 godina

pa citas li ti tekst ? pa ne pisu o vremenskoj prognozi, no o svadbi, svadbi radosave !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija