• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2017

22:09

(FOTO) SLIKA MRTVOG OCA MI JE STALNO PRED OČIMA: Đošina ćerka Natalija ne može da pobegne od košmara!

Showbiz

(FOTO) SLIKA MRTVOG OCA MI JE STALNO PRED OČIMA: Đošina ćerka Natalija ne može da pobegne od košmara!

Podeli vest

Čim sam ga videla u sobi, znala sam da je gotovo, da mu nema spasa i da je sve uzalud. Ipak sam uradila reanimaciju, priča Natalija, starija ćerka Bogoljuba Mitića Đoše

Ćerka pokojnog glumca Bogoljuba Mitića Đoše, Natalija (21), kaže da je proganja slika mrtvog oca.

Starija naslednica poznatog umetnika iz Vlasotinca je medicinski radnik, i imala je tu nesreću da ga baš ona u četvrtak ujutru pronađe u njihovom porodičnom stanu u Beogradu. Nataliji je otad slika mrtvog oca stalno pred očima.

6 dana je prošlo od smrti Bogoljuba Mitića Đoše

- Tata mi je stalno u glavi, ali ne sve one lepe stvari i vreme koje sam provela sa njim, već ga stalno vidim onakvog kakvog sam ga zatekla u sobi. Strašna mi je pomisao da je umro u sobi pored moje - priča uplakana Natalija za Informer.

Radila reanimaciju

Ona je nekoliko dana krivila sebe da je zbog nje Đoša umro zato što mu nije na vreme pomogla.

- Nisam mogla da verujem da ništa nisam čula tog jutra. Da nisam uspela da pomognem tati. Kidala sam se zbog toga. Ali sad verujem da je umro u snu, jer bih ga u suprotnom ja sigurno čula. Uvek sam čula kad me je dozivao ili kada je kašljao - govori nam naslednica glumca.

Branko Pantelić

Starija Mitićeva ćerka nikada neće zaboraviti prizor koji je zatekla tog jutra.

Van sebe
Urlala sam na ljude iz Hitne pomoći da što pre dođu. Bila sam van sebe
Natalija Mitić

- Bila sam šokirana. Ali sam se u istoj sekundi sabrala i počela da mu radim masažu srca. Nažalost, čim sam ga videla, znala sam da je gotovo, da mu nema spasa i da je sve uzalud. Ipak sam uradila reanimaciju kako bih ga oživela, jer bih sve na svetu dala da je među nama. Kad sam videla da ne reaguje, pozvala sam Hitnu pomoć i urlala na njih da što pre dođu. Bila sam van sebe. Kada su mi tražili njegove podatke, napravila sam pravu scenu, jer sam želela samo da se nacrtaju ispred mene. Znam da nisam bila u pravu, ljudi su samo radili svoj posao. Kad su došli, mogli su samo da konstatuju smrt - objašnjava Natalija.

Slaba na njega

Đošina ćerka smatra da su svi ukućani bili previše blagi prema njemu i dopuštali su mu da radi šta hoće, te da je zbog toga zanemario zdravlje.

Kašljao zbog cigara
Kašljao je na svakih 30 sekundi, a ja nisam imala srca da mu uskratim cigarete
Natalija Mitić

- Svi smo mu davali savete da prikoči u hrani, piću i cigaretama, ali nismo imali nikakvu moć nad njim. Bila sam slaba na njega. Kad bi se razboleo i kašljao, ja bih mu davala injekcije, lekove, brinula o njemu, pošto sam medicinski radnik. Ali čim bi mu bilo malo bolje, on bi tražio cigarete i ja bih mu ih dala. Kupim mu lično, a svesna sam da kašlje na svakih 30 sekundi. A ne smem da mu kažem "ne". Nemam srca, jer sam znala koliko uživa u tome - priseća se Natalija i dodaje:

- Sada smatram da je trebalo da preuzmem kontrolu nad njim, jer da sam to uradila, kupila bih mu vreme. Nažalost, tata bi svakako završio ovako, jer je imao puno zdravstvenih problema, sa srcem, trombom, debljinom, disanjem...

Tata je umro u sedećem položaju

Printscreen You Tube

Natalija Mitić otkriva da je Đoša duži vremenski period spavao u sedećem položaju, jer zbog jakog kašlja nije mogao da leži. Sedeći je i umro.
- Uvek je spavao u sedećem položaju, jer kada je bio u ležećem, pritiskala bi ga voda iz pluća i ne bi mogao da diše. Tako sam ga i našla mrtvog, u sedećem položaju - ispričala nam je Natalija.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 6 godina

Nek mu je vecnaja Pamjat !! Smrt nepostoji u Pravoslavlje vec prelazak u veciti zivot. Dragi Bog da mu prostio njegovu dushu.

1977

pre 6 godina

Isti simtomi kao kod moje mame.Srecom operisala se na klinickom u pet minuta do dvanaest.2l vode oko srca i tromb.Mesecima nije spavala.Hvala dr Kacaru.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija