• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/pink.rs/informer.rs

02.07.2017

12:25

(FOTO) POBESNELA! Evo šta je Sonja uradila nakon što je videla Lukasove slike sa novom devojkom!

Showbiz

(FOTO) POBESNELA! Evo šta je Sonja uradila nakon što je videla Lukasove slike sa novom devojkom!

Podeli vest

Sonja Vuksanović, uskoro i zvanično bivša supruga pevača Ace Lukasa, potpuno je odlepila kada je u medijima videla da je on utehu pronašao u atraktivnoj crnki

Činjenica da ju je Lukas tako brzo zamenio i da uživa u novoj ljubavi izbacila je iz koloseka Sonju, koja je očekivala da će joj pevač kada se smire strasti sve oprostiti i vratiti joj se.

- Sonja je planirala da Acu drži na uzici vruće-hladno kako bi ga privolela da joj oprosti sve priče o neverstvu i Marku Jariću, nadajući se da će nakon svega ponovo biti zajedno. Kada je videla fotografije na kojima samo nekoliko dana otkada je objavio da se razvode grli nepoznatu devojku, pobesnela je. Na njenom licu i u svakom pokretu se videlo da ne zna šta će sa sobom i da to nije scenario koji je očekivala. Pomno je skrenirala pogledom svaki deo tela i lica Lukasove cice, a dodatno joj je bilo krivo jer se radi o dvaput mlađoj devojci - kaže izvor blizak Sonji.

pink.rs
pink.rs
pink.rs

- Njih dvoje su se često svađali zbog ljubomore i sumnji da jedno drugo varaju, zbog čega je Sonja i mislila da će se ova afera završiti kao i prethodne - pomirenjem. Sada joj je već jasno da to neće biti tako. Sa druge strane, Lukas je uvek bio glava porodice, koja je zarađivala novac i koji je Sonjinu ćerku, koju ona ima iz braka sa Šašićem prihvatio kao svoju. U braku sa Sonjom se najviše zadržao, ali očigledno sada odlučio da stavi tačku. - objašnjava izvor birajući reči. 

Kako saznajemo, Sonja je odmah počela da se raspituje o novoj Lukasovoj devojci.

- Ona je pitala drugarice da li znaju ko je devojka i tražila je da se raspitaju odakle je, pošto je čula da nije iz Beograda. Najgore od svega jeste to što joj je jedan zajednički prijatelj rekao kako se Aca iznenada zaljubio i da novu cicu vodi svuda sa sobom, da se ne razdvajaju i da joj u svemu ugađa. To je dodatno pogodilo Vuksanovićevu jer sve ukazuje na to da ova atraktivna crnka sa kojom su ga mediji uslikali na Zlatiboru nije samo prolazna avantura - navodi naš izvor, koji je dobar prijatelj i sa Sonjom i sa Lukasom.

Sonja Vuksanović se nije oglašavala, ali je zato na društvenim mrežama ostavila sledeću poruku:

 

 

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Jun 30, 2017 at 11:50pm PDT

 

Prema rečima pomenutog izvora, Sonja planira da sa Viktorijom na neko vreme ode kod njenih roditelja u Dizeldorf, gde će na miru da odluči kako će dalje da živi i gde.

- Lukasu novac nije bitan i speman je da učini mnoge ustupke kako bi viđao ćerku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lp66

pre 6 godina

....ama Aco,skini se vise sa scene i zute trac rubrike.Sto pre odes manje ti se vide rogovi...rogove ti Sonja nabacila,velike kao Triglav.Zapevaj onu\"ovo je mali grad\"....

Milutin Vranjski

pre 6 godina

Из проверених извора, знам да је девојка из Аранђеловца. Па одакле би друго било, све "рођене" београђанке за викенд иду у посету родитељима у Аранђеловац :).

Mladen

pre 6 godina

Sonji treba pastuv ,a ima novca ,taman kada bude ponestajao pristizu cerku i naeavno bice na Majku.Aco ,pavco ,sve ti se vraca stipsooo

hehe

pre 6 godina

Nova Acina devojka je rodjena u Surdulici ali je u školu išla u Nišu pa se nakon toga privremeno preselila u Loznicu odakle je otišla u Beograd na studije atomske fizike na PMF u..

gago m

pre 6 godina

E баш има ради кога побеснети ха,ха,ха К'о Лукас нека мушкарчина и домаћин па да за њим вилени!!!Да је вредио,не би га варала и набијала му рогове!

srle

pre 6 godina

Iskreno zabole me za njega, ali prica da muskarac ne valja ako ga je partnerka prevarila je totalna nebuloza u danasnje vreme, kada zene biraju svakakve razloge i izgovore da zavrse sa drugim u krevetu.

Rango

pre 6 godina

Normalno da je nasao dav puta mladju mogao je i 6 puta danasnje klinke za pare bi bile i sa dedama i sto je najtuznije svaka je takva 90 posto ajde. A sta su ocekivali da ce da nadje neku svoje godiste lol .

Sol

pre 6 godina

Bas vi znate kakve su devojke i za koga bi one. A sto se tice ovog pevaca, pa zar ne citate, covek nema ni prebijene pare nego je prezaduzen. I za kakvim parama onda ide ova devojka. Pare su samo u vasoj glavi.

Dejan

pre 6 godina

I onda je Hesus Ferer dosao pomirio ih i ziveli su srecno do kraja zivota

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija