• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

03.07.2017

19:36

BORA ČORBA DEMANTOVAO GLASINE: Nisam vređao premijerku Anu Brnabić, želim joj sreću!

Showbiz

BORA ČORBA DEMANTOVAO GLASINE: Nisam vređao premijerku Anu Brnabić, želim joj sreću!

Podeli vest

Vođa grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević tvrdi da nije prozivao premijerku Srbije Anu Brnabić na nedavno završenoj Gitarijadi u Zaječaru. Legendarni roker kaže da je neistina da je svoju pesmu "Draga, ne budi peder" posvetio prvoj ženi srpske vlade, kao što su to preneli pojedini mediji

- Notorna je laž da sam na koncertu na Zaječarskoj gitarijadi u najavi pesme "Draga, ne budi peder" pomenuo premijerku Anu Brnabić. Nisam ni mislio na nju - kaže Bora za Informer i dodaje da je ta numera stara punih 35 godina, te da pripada jednom potpuno drugačijem vremenu:

Gej i peder
Pesma "Draga, ne budi peder" je iz 1982. godine kada pederi nisu bili gejevi
Bora Đorđević

- Pesma je objavljena 1982. godine, kada pederi nisu bili gejevi, starlete su se zvale kurve, a kriminalci se nisu zvali kontroverzni biznismeni.

Bora Čorba ističe da podržava novoizabranu premijerku i da joj želi svaku sreću.

- Nadam se da će ona dobro raditi svoj posao. Ne želim da se neko tendenciozno pisanje vezuje za moje ime i za "Riblju čorbu", a Ani želim sve najbolje - saopštio je Đorđević.
 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kliki

pre 6 godina

nisi jo ni do nokta \npametna zena ne osvrdje se na alkose\n\n

Nemanja

pre 6 godina

Ma daj, nauci da pises na prvom mestu zbog sebe pa onda i zbog nas koji bi zeleli da procitamo tvoj komentar!Ovako ispadas smesan-smesna. KNJIGU U SAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milo

pre 6 godina

koje budalastine pises a izgleda nisi ni procitala tekst .

stevan

pre 6 godina

Kiki ,ti si to dlično rekao a to što imaš čudan pravopis nije važno.Ti pišeš kao ja kada pišem komentar na nemačkom.Važno je da se mi razumemo.

ZEMUNAC

pre 6 godina

Kliki prvo pročitaj šta si napisao-la, jedno pitanje jesi skoro bio kod lekara.....

Manjo

pre 6 godina

Bora Djordjevic,kakav je - takav je, i evo traje vec 40 godina. Ostavio je dubok i prepoznatljiv trag na ovim prostorima i to za vreme velike drzave. Videcemo kliko ce novopostavljena politicarka trajati u poslu kojim se bavi. Srecno joj bilo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17