• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

05.07.2017

11:47

POJAVILE SE FALSIFIKOVANE ULAZNICE ZA EXIT! Ne kupujte ih od preprodavaca ni na društvenim mrežama!

Showbiz

POJAVILE SE FALSIFIKOVANE ULAZNICE ZA EXIT! Ne kupujte ih od preprodavaca ni na društvenim mrežama!

Podeli vest

Organizatori Exita uputili su danas apel posetiocima da ulaznice kupuju na zvaničnim mestima, jer su se na društvenim mrežama pojavili preprodavci, ali i oni koji prodaju falsifikovane karte

 

- Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na bilo koji od festivala u okviru "EXIT Leta ljubavi"  sa njima neće biti moguć, jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz  baze moraju da se podudaraju sa bar-kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće - navode iz EXIT tima.

Zamenska mesta za četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za EXIT, kupce dodataka za Day 0/The Killers, kao i za kupce EXIT Summer of Love i EXIT Avantura ulaznica već rade, kako bi posetioci festivala izbegli čekanje u redovima za zamenu nultog ili prvog festivalskog dana.

- Podsećamo da je potrebno da svi kupci gore navedenih kategorija ulaznica moraju prvobitno da ih zamene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije. Dnevne ulaznice se ne menjaju za narukvice, osim ukoliko su u pitanju dodaci na EXIT ulaznicu za "Day 0" - navodi se u obaveštenju.

Festival počinje večeras takozvanim nultim danom, a nastupiće grupa Kilers iz Las Vegasa, jedan od najvećih svetskih rok bendova. Cena ulaznice za  koncert, koji će početi oko ponoći, je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za fan pit.

Kako je najavljeno, u okviru svečane ceremonije otvaranja EXIT-a, sutra uveče, predviđeno je da se sa glavne bine obrati i Nik Vujčić, jedan od najvećih svetskih motivacionih govornika, koji će pozvati svetske lidere da budu ujedinjeni u naporima da se izbegne ekološka katastrofa koju trenutno proživljavamo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija