• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

05.07.2017

19:49

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVORIO DUŠU: Imaću četvoro dece, nije mi frka!

Showbiz

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVORIO DUŠU: Imaću četvoro dece, nije mi frka!

Podeli vest

Željko Joksimović kaže da mu nije frka što će uskoro imati četvoro dece i da je u čast blizanaca napisao melodiju za numeru "Milimetar"

Željko Joksimović je novu pesmu "Milimetar" napisao kada mu je supruga Jovana rekla da je trudna. Kada mu je lepa voditeljka Pinka saopštila srećne vesti, pop pevač je odmah dobio inspiraciju za melodiju. Seo je za klavijature i iskomponovao pesmu, a veruje da će postati pravi letnji hit.

Gde su klavijature

Nije razmažena
Jovana je divna trudnica, jedva čekam da se porodi
Željko Joksimović

- Jedne večeri Jovana je došla i rekla mi: "Trudna sam." Ja sam je pogledao i samo izustio "Vau". Posle nekoliko sekundi pitao sam je gde su mi klavijature. Seo sam i, ponesen pozitivnim emocijama, napravio melodiju za pesmu "Milimetar" - prisetio se Joksimović.

PONOSNI ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Neizmerno smo srećni što ćemo dobiti dvoje dece!

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jovanamac) дана 5. Јул 2017. у 5:57 PDT

 

Želeo bih da mi deca budu doktori

Instagram

Joksimović ističe da bi najviše voleo da mu Kosta i blizanci, kad porastu, budu lekari.
- Razmišljao sam o tome i shvatio da bih želeo da sva moja deca budu doktori. S jedne strane voleo bih da krenu mojim stopama, s druge strane ne, ali zasigurno bih bio srećan da su doktori. Ćerka Mina je ušla u svet muzike, vrlo je talentovana, voli da radi, ume da radi, a za ostalu decu ćemo videti - kaže pevač.

Kada je završio muziku, Jovana ga je nagovorila da odmah zove suprugu Tončija Huljića, Vjekoslavu, kako bi mu što pre napisala tekst.

Prvo nisam hteo da zovem Vjekoslavu, jer sam mislio da je žena u gužvi, ali Jovana je bila uporna. Ipak sam okrenuo Tončija, koji je požurio celu stvar.

I dok promoviše novi singl, Željko svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom, koja će za dva meseca na svet doneti blizance. Pevač ističe da Jovana nije razmažena, da nije naporna i da ne traži nemoguće samo zato što je trudna.

- Jovana je zaista divna trudnica. Jedva čekam da se porodi i nije mi frka što ću imati četvoro dece. Hvala Bogu da je tako, samo da su živi i zdravi - kaže pevač, koji još nije siguran da li će prisustvovati porođaju kada Jovana na svet bude donosila dvojke, kao što je to bio slučaj kada se rađao njegov trogodišnji sin Kosta:
- Nisam još razmišljao o tome, videćemo.

Putovanje do porođaja

Željko uskoro sa porodicom putuje na zasluženi odmor, i to u Grčku.
- Nas troje idemo u Atinu. To će biti Jovanino poslednje putovanje do porođaja, mislim da više neće moći - ističe Joksimović.
 

Ljudima je muka od banalnih tekstova

Željko ponosno ističe da su njegovi tekstovi pismeni, za razliku od mnogih drugih koji se "serviraju" na estradi:
- Ljudima je muka od banalnih tekstova, a moj za "Milimetar" je pismen. Drago mi je da sam snimio pesmu bržeg ritma, jer je pogodna za ovaj period. Čim to mene radi, mislim da će prijati ljudima, da se malo razmrdaju.

 

 

 


 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoks

pre 6 godina

jeste bato al koliko godina imas preracunaj se malo\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija