• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2017

11:37

(FOTO) VELIČANSTVENI spektakl Jelene Karleuše na splavu Port

Showbiz

(FOTO) VELIČANSTVENI spektakl Jelene Karleuše na splavu Port

Podeli vest

Već sat i po pre početka nastupa Jelene Karleuše, ispred splava PORT formirao se red dug nekoliko stotina metara. Ljubitelji noćnog provoda, ali i mnogobrojnih hitova Jelene Karleuše, s nestrpljenjem su čekali početak nastupa

Fenomenalna scenografija, Jelenin outfit ali i pregršt hitova bili su dovoljan razlog za dobar provod na popularnom prestoničkom splavu PORT.

Nemanja Dedović

Potpuna euforija je zavladala kqd se na bini na  Port-u Jeleni pridružio Aca Lukas i zajedno su otpevali hit pesmu "Bankina" koju je za nekoliko dana na jutjub kanalu poslušalo par miliona ljudi.

Nemanja Dedović

Zbog ogromnog interesovanja, Jelena će nastupiti na popularnom PORT-u i večeras, u četvrtak, 6.jula. Na nastupu Dive provodili su se i Danijel Pavlović, Aleksandar Kolarov, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Aca Lukas sa novom izabranicom Branislavom i mnogi drugi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija