• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cover.style.hr

07.07.2017

11:20

(FOTO/VIDEO) ŠERON STOUN (59) JE I DALJE BOMBA U BIKINIJU! Ovoj ženi godine NE MOGU NIŠTA!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ŠERON STOUN (59) JE I DALJE BOMBA U BIKINIJU! Ovoj ženi godine NE MOGU NIŠTA!

Podeli vest

Teško je poverovati kako je prošlo 25 godina od jedne od najkultnijih scena u holivudskoj kinematografiji kada je Šeron Stoun u ‘Niskim strastima’ zavela gotovo ceo svet. Iako je napunila 59 godina, ova dama i danas uverljivo nosi titulu jedne od najlepših žena na svetu

Pa iako je sama u par intervjua priznala kako joj je bilo potrebno dugo vremena da se pomiri sa stvarnošću i pomiri se s činjenicom kako će i ona ostariti, gotovo je nadrealno videti ženu koja svoje ‘zlatne godine’ nosi s toliko dostojanstva i odmerenosti kao što ti čini ona.

U svetu opsesivno opsednutim lepotom i mladošću,  suočena s prvim znakovima starenja, Šeron je upala u krug besomučnog odupiranja onome što neminovno sledi.

 - Tada sam sebi govorila da postajem starija, ali da zbog toga neću biti i manje aktivna. Stoga sam se odrekla alkohola i posvetila dijetama i vežbanju - otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda za popularni časopis Shape, a njene fotografije na Instagramu najbolji su pokazatelj kako se zdrav stil života i odricanje itekako isplate.

 

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Jul 5, 2017 at 1:57pm PDT

 

 

 

Have a great weekend. SS. Bikini: #Fendi Hat: #Ravenclaw; Harry Potter

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Apr 8, 2017 at 10:23am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
severne tribine

pre 6 godina

Mi smo vrsnjaci. Ali da sam se ja operisao toliko puta i bio toliko negovan, ja bi bolje od nje izgledao.

AS

pre 6 godina

DŽABE BI TI BILO. JA BI I PORED TOGA NJU KRESNO A NE TEBE.

Aleksandra

pre 6 godina

Glup i bezukusan komentar. Od zvezdaša, šta drugo?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija