• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

14.07.2017

07:38

GOLUPČIĆI STIGLI U SRBIJU! Jelisaveta i Teo NE SKIDAJU OSMEH S LICA!

Showbiz

GOLUPČIĆI STIGLI U SRBIJU! Jelisaveta i Teo NE SKIDAJU OSMEH S LICA!

Podeli vest

Miloš i Jelisaveta Teodosić nekoliko dana će provesti u Srbiji, gde glumica ima obaveze oko predstave, a košarkaš oko dečjeg kampa

Da je sve idealno u braku Teodosića uverili smo se čim su supružnici sleteli na aerodrom, a potom se uputili na Srebrno jezero, gde je Teo imao obaveze oko kampa za decu koji je nedavno pokrenuo. Par nije mogao da se razdvoji, osmehe nisu skidali sa lica i sve vreme su se grlili i mazili.

- Oko podneva su stigli u kamp i sve vreme su se držali za ruke. Videlo se da su i te kako zaljubljeni, a Jelisaveta je nekoliko puta na uvo šapnula nešto Teu koji se nasmejao od srca - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Dok se Teo družio sa decom, Jelisaveta nije mogla da skine oči sa njega. Pratila ga je sa tribina, a ubrzo nakon toga se i sama družila sa dečicom. Čini se da je glumica i te kako spremna za potomstvo, budući da oni koji su se zatekli na licu mesta kažu da je veoma spretna sa decom.

- Svi su se iznenadili kada su videli koliko je klinci slušaju i smeju se. Ona baš ume sa decom i to se videlo i na terenu. Poznato je da i te kako voli mališane, koji očigledno veoma vole nju. Biće divna majka - kaže izvor.

JELISAVETA USLOVILA PRODUCENTE "UBICA MOG OCA": Ne želi seks scene sa Vukom Kostićem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija