• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.07.2017

23:13

(FOTO) ESTRADNI RAT I DALJE TRAJE: Bojanić i Lukas se iskulirali u avionu!

Showbiz

(FOTO) ESTRADNI RAT I DALJE TRAJE: Bojanić i Lukas se iskulirali u avionu!

Podeli vest

Ljuti neprijatelji Aca Lukas i Miloš Bojanić zatekli su se u nedelju u istom avionu na liniji Beograd-Tivat. Dvojica pevača, koji su već godinama u otvorenom ratu, na sve načine su se trudili da se ne sretnu na putu za Crnu Goru

Čim je uzeo prtljag, Bojanić je izleteo iz aerodromske zgrade i uputio se ka Baošićima, gde ima porodičnu kuću.

Upitali smo Miloša kakva je bila vožnja sa Acom, ali on tvrdi da ga nije ni video u avionu:

- I da sam ga video, ne znam da li bih mu se javio - kazao je Bojanić, a onda počeo da tobože jadikuje nad tužnom Lukasovom sudbinom:

ACA LUKAS IZNENADIO BRANISLAVU: Šmekerski gest folkera na koncertu Dejana Matića!

- Jako mi ga je žao zbog silnih problema i dugova koje ima. Žao mi je i što se razvodi, ali šta da se radi. Ja ne mogu da mu tu pomognem, a znate koliko ja volim da pomažem ljudima - rekao je sarkastično Miloš.

Sukob dva folkera traje već deceniju, a kulminirao je kada je Lukas pisao otvorena pisma u kojima je Bojanića nazivao "zaštitnim licem goveđeg gulaša" i prozivao ga da je greškom u kupatilu stavio dve ve-ce šolje umesto bidea. Ni Miloš Aci nije ostao dužan, pa ga je označio "kraljem kokaina" i poručio mu: "Ne znam na koje moje kupatilo si mislio jer ih imam 22, a ti ćeš još dugo koristiti tuđa."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija