• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2017

20:32

ŠOK U AMERICI! Pevač Linkin Parka se obesio, pronađen mrtav u kući!

Showbiz

ŠOK U AMERICI! Pevač Linkin Parka se obesio, pronađen mrtav u kući!

Podeli vest

Pevač popularnog benda Linkin Park Čester Benington pronađen je mrtav u 41. godini

Američki portal TMZ prenosi da je slavni pevač pronađen obešen oko 9 sati ujutru, u svojoj kući u Los Anđelesu.

Za sobom je ostavio suprugu Talindu En Bentli i čak šestoro dece. Benington je imao tešku životnu priču, i često je govorio o zlostavljanju u detinjstvu.

Benington je bio pevač grupe iz Agora Hilsa, osnovan je 1996. godine, i za 18 godina je prodala više od 40 miliona kopija albuma.

Osvojili su i dva Gremija.

Pevač se godinama mučio sa zloupotrebom droge i alkohola, a u prošlosti je u više navrata rekao da je razmišljao o samoubistvu, jer ga je kao dečaka zlostavljao stariji muškarac.

Benington je izvršio samoubistvo na dan rođendana Krisa Kornela, pevača koji se nedavno ubio. On i Benington su bili bliski prijatelji, a pokojni pevač grupe "Linkin Park" napisao je otvoreno pismo na dan Kornelovog samoubistva, navodi TMZ.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija