• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2017

09:49

ČUVAJ MI MOJE DETE: Potresno pismo Cuneta Gojkovića Gorici Popović!

Showbiz

ČUVAJ MI MOJE DETE: Potresno pismo Cuneta Gojkovića Gorici Popović!

Podeli vest

Vest da je preminuo Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge ljude širom Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije

Poznata glumica Gorica Popović otkrila je na svom Fejsbuk profilu da joj je legenda srpske muzike poslao pismo u decembru prošle godine.

 - Ovo je pismo koje sam dobila od legende naše muzike, prošlog decembra, povodom dvadeset godina predstave BROD PLOVI ZA BEOGRAD. Cune nas je obradovao gostovanjem u predstavi pre nekoliko godina. Bila je to velika čast i sreća za publiku i za sve nas... Ovo pismo jeste intimno, ali objavljujem ga kao dokument: Cune - veliki umetnik i veliki čovek. Počivaj u miru, gospodine... - napisala je Gorica i objavila fotografiju pisma.

(VIDEO) TUGA! POSLEDNJI CUNETOV SNIMAK: Teško bolesnog Gojkovića u krevetu snimali za film "Sevdalinka: Alhemija duše"

facebook

A u pismu piše:

- Draga Gorice, dušo moja mila. Čestitam ti 20. "Brod" u Ateljeu. Ti si, sine, posebna, uvek bila. Zahvaljujući svojoj ljubavi, humoru, talentu i posvećenosti, napravila si nešto što je, siguran sam, biser tvog pozorišta, a na kulturnoj sceni Beograda događaj će pamtiti generacije. Budi mi, sine, zdra i vesela i živela i srećna" Kaže mi Kića (Katarina Gojković, Cunetova ćerka, prim. aut) da me pozdravljaš, pa evo pozdravljam i ja tebe. Čuvaj mi moje dete. Voli te tvoj Cune.

Predrag Cune Gojković biće sahranjen u sredu u 15 časova u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija