• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2017

20:48

KIM, KONTROLIŠI MUŽA! Poznata starleta priznala: Kanje me ZLOSTAVJA i posle sedam godina od raskida!

Showbiz

KIM, KONTROLIŠI MUŽA! Poznata starleta priznala: Kanje me ZLOSTAVJA i posle sedam godina od raskida!

Podeli vest

Starleta Amber Rouz se do sada bojala da govori o tome, ali je sada priznala da je Kanje Vest progoni već godinama.

Reper Kanje Vest je bio sa starletom Amber Rouz od 2008. do 2010. godine, a ona je sada otkrila šokantnu činjenicu o mužu Kim Kardašijan.

- Nikad u životu nisam varala niti sam ikad rekla jednu lošu reč o Kanjeu, što se ne može reći za njega, koji me i posle sedam godina od raskida još uvek maltretira - ispričala je starleta koja je najpozantija po raskošnim oblinama i obrijanom glavi.

facebook

Ona tvrdi da je prošla kroz pakao nakon njihovog prekida 2010. kada je reper izdao album "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", koji je, kako ona tvrdi, u potpunosti bio posvećen njoj.

- To je bio ekstremni način zlostavljanja moje ličnosti. Imao je toliku moć da na celom albumu kaže sve što je mislio, a ja sam bila poznata ličnost bez novca i bez mogućnosti da išta kažem u svoju odbranu jer Kanje ima neverovatnu moć u javnosti. Da sam tada htela da se ubijem, sigurno bih to uradila - kaže Amber Rouz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija