• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

01.08.2017

08:50

(FOTO) DEMI MUR LUMPOVALA NA BEOGRADSKOM SPLAVU i đuskala uz ciganske pesme!

Showbiz

(FOTO) DEMI MUR LUMPOVALA NA BEOGRADSKOM SPLAVU i đuskala uz ciganske pesme!

Podeli vest

Slavna glumica do zore zaglavila na "Blek pantersima" u Beogradu, cepala viski i igrala do iznemoglosti

 

Prokleta je Amerika
Svirali smo joj nekoliko puta na uvce pesmu "Prokleta je Amerika"
Toma Jovanović

Demi Mur je u subotu uveče lumpovala na beogradskom splavu "Blek panters"! Holivudska zvezda se s prijateljima ludo provodila u srpskoj prestonici uz viski i cigansku muziku, potvrdio je za Informer Toma Jovanović, frontmen popularne romske grupe.

Bivša supruga Brusa Vilisa i Eštona Kučera na njegov splav je stigla u većem društvu, u kojom se našla i njena bliska prijateljica, stilistkinja Maša Mandžuka (pogledaj okvir).

Odlepila za domaćom rakijom

Informer

Toma je otkrio da je Demi osim viskija cugala i domaću šljivu i kajsiju:
- Oduševila se našom rakijom. Prvo je pila viski, a onda je probala kajsiju i šljivu, pa je nastavila s našom domaćom. Zapila se ona baš fino. Rekla mi je da se super provela i da jedva čeka ponovo da dođe - ispričao nam je Jovanović.

- U subotu smo svirali i za Demi Mur na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, ona su celu noć đuskali - ispričao nam je Toma u jednom dahu.

Poznati muzičar kaže da ga je oduševila slavna glumica:

- To je žena-zmaj! Tako svetska žena, a normalno se ponaša. Delovala je kao da je naša, kao da živi u Srbiji već sto godina. Đuskala je uz ciganske pesme. Nekoliko puta smo joj na uvce svirali pesme "Prokleta je Amerika", "Barbara"... Ove naše šatro zvezde da gledaju i da se uče kako se ponaša - ističe Jovanović.

Toma otkriva šta je filmska diva pila te večeri:

- Cepala je viski, a gasila ga je "kolom". Nije htela ništa da jede. Baš se dobro zezala - priča Toma, i dodaje da mu je žao što nema zajedničku fotografiju za uspomenu:

Informer

- Njeno obezbeđenje nije dalo da se fotografiše. Baš su bili strogi. Ipak, razumem ih. Ona je svetska zvezda, a šta se desilo u Srbiji - ostaje u Srbiji - kroz smeh zaključuje poznati pevač.

Slavna glumica zaljubljena u Srpkinju?

Informer

Demi Mur je u velikoj ljubavi sa stilistkinjom Mašom Mandžukom, piše "Srpski telegraf". Taj list navodi da je holivudska diva došla u Srbiju povodom rođendana devojke s kojom je, navodno, u vezi. Maša trenutno živi u Njujorku i oblači brojne svetske zvezde, između ostalog i Džesiku Albu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Pa zar bez "Brusa"...? Mislim Vilisa...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija