• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

06.08.2017

12:58

ISPALA: Milijarder šutnuo bivšu ženu Džonija Depa!

Showbiz

ISPALA: Milijarder šutnuo bivšu ženu Džonija Depa!

Podeli vest

Glumica Amber Herd (31) ponovo je sama, pošto je tehnološki vizionar Ilon Mask "šutnuo", prenosi "Dejli mejl"

Par je bio u vezi oko godinu dana, nakon što je Amber zatražila razvod od Džonija Depa i optužila ga za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Prema pisanju britanskog lista, Mask (46) je ostavio glumicu jer je bio "zgrožen njenim ponašanjem".

- Čuo je i video stvari koje mu se uopšte nisu dopale, i odlučio je da mu Amber ne treba u životu. Ona ume da bude manipulativna, ali i provokativna, i to nije imidž koji je želeo kod svoje partnerke - rekao je izvor blizak paru.

Osnivač kompanija "PayPal", "Tesla" i "SpaceX" poslednji put je viđen sa glumicom pre tri meseca u Australiji, gde je ona snimala akcioni film "Aquaman".

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on May 18, 2017 at 1:49am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija