• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.08.2017

14:54

(VIDEO/FOTO) DŽEJ LO U HALJINI MELINE DŽINOVIĆ! Pevačica već šesti put u kreaciji naše dizajnerke!

Showbiz

(VIDEO/FOTO) DŽEJ LO U HALJINI MELINE DŽINOVIĆ! Pevačica već šesti put u kreaciji naše dizajnerke!

Podeli vest

Slavna muzička zvezda Dženifer Lopez sinoć se u Njujorku pojavila u elegantnoj haljini naše dizajnerke Meline Džinović

Popularna pevačica je za venčanje svog prijatelja izabrala glamuroznu toaletu u zelenoj boji brenda „Hamel“ koja je sjajno istakla njene obline, a društvo na svadbenoj zabavi pravio joj je njen ništa manje doteran dečko Aleks Rodrigez.

- Obline čine „Hamel“ haljinu boljom, a ko bi mogao da bude lepši ambasador bilo koje odeće od Dženifer Lopez – kaže zadovoljna kreatorka i nastavlja:

- Zaista sama presrećna, jer je ovo šesti put da Džej Lo nosi moju haljinu, što znači da joj se brend dopada i da mu se iznova vraća. Takve stvari daju mi vetar u leđa da sa svakom sledećom kolekcijom budem sve bolja – ističe Melina, koju je lepa vest zatekla na Crnogorskom primorju gde sa suprugom Harisom Džinovićem i decom Đinom i Kanom uživa na letovanju.

 

Date night in the city #Lasrywedding

Објава коју дели Alex Rodriguez (@arod) дана 6. Авг 2017. у 4:53 PDT

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 6, 2017 at 6:06pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LM

pre 6 godina

Prelepa zena. Na njoj nista ne moze da izgleda lose...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17