• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

07.08.2017

17:39

ZVEZDE O ZVEZDAMA: Poznate dame otkrile šta STVARNO misle o horoskopu!

Showbiz

ZVEZDE O ZVEZDAMA: Poznate dame otkrile šta STVARNO misle o horoskopu!

Podeli vest

Poznate ličnosti na društvenim mrežama i u intervjuima prokomentarisale su koliko su u skladu sa svojim horoskopskim znakom. Evo šta su neke od njih rekle na temu astrologije...

Selena Gomez

- Ja sam tipični, osetljivi Rak. Sve doživljavam previše intenzivno, a to mi je i omiljena stvar na meni. Osećanja su nešto što volim - rekla je u intervjuu za jedan časopis.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Jun 5, 2017 at 5:35pm PDT

Krisi Tigen

- Ne verujem u horoskop. Ja sam Strelac i imam sve osobine svog znaka, ali se pronalazim i u preostalih 11 - napisala je Krisi jednom na Tviteru.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 30, 2017 at 11:21am PDT

Kendal Džener

- Ja sam Škorpija i vezujem se za ljude. Kad nekoga volim, onda ga baš volim, a ljudi koje ne volim su nadrljali - izjavila je Kendal Džener.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jun 20, 2017 at 2:58pm PDT

Kim Kardašijan

- Kajli je Lav, a ja sam Vaga i ispada da su ta dva znaka super kompatibilna i dobra jedno za drugo. Lav je vatreni znak, s jakom energijom, dok je Vaga koja je vazdušni znak, puno povučenija. Vatri je potreban vazduh kako bi preživela, pa smo mi savršen par - napisala je Kim na svom sajtu.

Kajli Džener

- Kada vas Lav uhvati u laži, onda je gotovo. Nikad vam više neće verovati. Može da vam oprosti, ali njegovo poverenje više nikada nećete povratiti u potpunosti - napisala je Kajli na Tviteru.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 19, 2017 at 1:27pm PDT

Rijana

Rijana je Riba u horoskopu:

- Ribe su bipolarne i to ne znaju? Laž! Ja sam potpuno svesna svog poremećaja - priznala je pevačica.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jun 21, 2017 at 7:01pm PDT

Điđi Hadid

- Ja sam tvrdoglavi Bik i iako sam stalno okružena telohraniteljima, ponekad volim da se iskradem i prošetam gradom sama - otkrila je Điđi za jedan magazin.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 29, 2017 at 12:11pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija