• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

20.08.2017

14:29

(FOTO) ONA JE ZAVELA BOJANA PERIĆA, a malo ko zna da je ova devojka ćerka naše poznate glumice!

Showbiz

(FOTO) ONA JE ZAVELA BOJANA PERIĆA, a malo ko zna da je ova devojka ćerka naše poznate glumice!

Podeli vest

Iako su mnoge devojke želela da glumac Bojan Perić baci oko baš na njih, nisu imale sreće jer je on svoj mir pronašao pored mlade devojke Anđele

Njih dvoje već duže vreme uživaju u skladnoj vezi, putuju i obilaze svet. Njihov odnos je sve samo ne skandalozan. Međutim, malo ljudi zna da je Anđela ćerka naše poznate pozorišne glumice Daniele Kuzmanović Pavlović. 

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on May 3, 2017 at 12:11am PDT

- Nismo se zaljubili na prvi, već na drugi pogled. U Anđeli sam pronašao sve što sam godinama tražio, a osvojio me je njen osmeh. Ona je pametna i prirodna, što je meni najbitnije jer o svemu možemo da pričamo - rekao je nedavno Bojan Perić o svojoj devojci.

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Apr 14, 2016 at 12:44am PDT

- Ima već nekoliko meseci kako sam oženjen, ali ne nosim burmu jer sam alergičan na sve moguće metale i verujem da je nikada neću nositi - našalio se popularni glumac.

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Aug 20, 2017 at 3:21am PDT

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Aug 17, 2017 at 10:16am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drvoseca

pre 6 godina

E Pericu, Pericu. Cerka poznate glumice. Ne znam je. A i kakva ti je to garancija. Neka konjasta faca.....

kussta

pre 6 godina

Drvoseča ....ti nisi više ni za šumu ....Ni bukva, ni medjed te više neće...ti si samo za đubre ! Šta ti smetaju dvoje mladih i lepih koji se vole ! Te prizemne fore ....garancija, konjasta faca itd. Kako da znaš za poznatu glumicu kad nikad nisi bio u pozorištu ! Garanciju ima veš mašina ili bojler .....ali ne i ova slatka i simpatična devojka. A tek to za konjastu facu....od tvoje sigurno nije konjastija !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija