• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.08.2017

12:34

NOVI ŠOK SNIMAK PRINCEZE DAJANE: Porodica od koje odlazim nije baš emotivna i osećajna

Showbiz

NOVI ŠOK SNIMAK PRINCEZE DAJANE: Porodica od koje odlazim nije baš emotivna i osećajna

Podeli vest

Snimci telefonskih razgovora princeze Dajane i pevača Džordža Majkla iz jula 1996, izazvali su burne reakcije u javnosti

Jedan od razgovora zabeležila je telefonska sekretarica kada je muzičar pozvao princezu da joj čestita rođendan, a britanski "San" navodi da se na snimku čuje kako Dajana govori o razvodu od princa Čarlsa:

"Bilo je prilično ozbiljno ali se bližimo kraju. Porodica od koje odlazim nije baš emotivna i osećajna. Dobiću tri četvrtine onoga što želim i četvrtinu onoga što on ne može da ima".

(VIDEO) OTAC VOZAČA KOJI JE POGINUO SA PRINCEZOM DAJANOM PROGOVORIO: Mislim da su oboje UBIJENI!

PRINCEZA DAJANA PRED SMRT OTKRILA: Imala sam SEKS sa Čarlsom jednom u tri nedelje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija