• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

27.08.2017

16:13

RAZVELA SE ANA MIHAJLOVSKI! Grubin bio široke ruke, lako se dogovorili oko imovine i starateljstva nad decom!

Showbiz

RAZVELA SE ANA MIHAJLOVSKI! Grubin bio široke ruke, lako se dogovorili oko imovine i starateljstva nad decom!

Podeli vest

Ana Mihajlovski krajem 2016. godine rastala se od sedmogodišnjeg partnera Mirka Grubina, a par je sada i zvanično razveden

Ana Mihajlovski krajem 2016. godine rastala se posle sedam godina braka od supruga Mirka Grubina, a par je sada i zvanično razveden, pišu beogradski mediji.

Srpska voditeljka uspela je da sa bivšim suprugom postigne dogovor o starateljstvu nad decom, sinom i ćerkom, što podrazumeva to da će Mirko decu moći da viđa kad god poželi.

(VIDEO) ČUPALI JE ZA KOSU I IZBACILI NA ULICU: Anu Mihajlovski tuklo obezbeđenje na splavu?!

Kako se priča, Anin najveći strah, u trenutku podnošenja zahteva za razvod, bio je upravo vezan za decu i to kako će oni podneti rastanak roditelja. Međutim, kako nakon rastanka, a sada i razvoda nije bilo problema, Ani je laknulo pošto deca nisu osetila nikakvu netrpeljivost među roditeljima.

Kada je u pitanju mesto gde će Ana i deca živeti, voditeljki je pripao stan, a sa Grubinom je sklopila dogovor i oko alimentacije, što je najčešće problem prilikom razvoda.

(HIT VIDEO) NAKON SKANDALA NA SPLAVU! Ana Mihajlovski se oglasila urnebesnim snimkom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
propast porodice

pre 6 godina

naravno, zeni i deca i pare. koja je svrha nas muskaraca da vise uopste zasnivamo porodice? sta mi imamo od toga sem da smo stoka za izrabljivanje, mi smo samo da zaradjujemo pare, nemamo osecanja, emocije, deca nas ne zanimaju, itd. nazalost ovo ce tek da vodi u sve vecu belu kugu. citam nedavno istrazivanje da samo 30-ak posto muskaraca brak smatra pozitivnim, toliko o vasoj emancipaciji zena kojom ste nam ih zgadili. meni je 29 godina i iskreno se premisljam da li ikad da zasnujem porodicu i da stupim u brak, jer ne vidim sta ja time dobijam sem milion obaveza prema toj zeni i deci a nula prava. sutra se razidjemo, ona pokupi imovinu, nemam pravo na decu, i pritom moram da ih izdrzavam prakticno dozivotno. ne znam ni sam sta tu ima pametno. mnogo sam blize da nikad se ne upustim u to iako sam ranije mislio da je to nesto obavezno i moranje. slusajuci i gledajuci sve ovo vise me nista ne vuce u to, a mnogo me odbija. ako budem i ulazio sigurno cu da napravim neki predbracni ugovor i to, da obezbedim svoja prava i po pitanju para i dece, inace ne bih ulazio.

realan

pre 6 godina

ldemo dalje Ana. Nema predaje biraj sledeceg.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija