• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

03.09.2017

12:52

(VIDEO) PROTIVNIK VAKCINA, TEORETIČAR ZAVERA... 14 stvari koje niste znali o Čarliju Šinu!

Showbiz

(VIDEO) PROTIVNIK VAKCINA, TEORETIČAR ZAVERA... 14 stvari koje niste znali o Čarliju Šinu!

Podeli vest

Da, svi znamo da je imao probleme sa drogom, da voli porno glumice i da je HIV pozitivan, ali ovo su manje poznati detalji iz života nekada najplaćenijeg TV glumca!

Glumac Čarli Šin danas slavi 52. rođendan, a mi vam predstavljamo manje poznate, ali zanimljive detalje iz njegovog života!

Znate da je sin Martina Šina, da mu je pravo ime Karlos Estevez, da je bio oženjen više puta i da voli glumice iz "filmova za odrasle"... Znate i da je bio najplaćeniji TV glumac dok nije otpušten iz serije "Dva i po muškarca", i da je pre dve godine priznao da je HIV pozitivan.

Evo 14 stvari koje niste znali!

1. Prvi put se pojavio na filmu kao devetogodišnjak, u tatinom ostvarenju "Pogubljenje redova Slovika".

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Kao tinejdžer, snimao je amaterske filmove sa drugarima, koji su takođe postali glumci. U pitanju su Rob Lou, Šon i Kris Pen.

3. Toliko je dobro igrao bejzbol, da mu je Univerzitet u Kanzasu ponudio stipendiju. I danas voli i prati taj sport, i ima na ruci istetoviran logo Sinsinati Redsa.

4. Čarli je povređen na snimanju filma "Ničija zemlja" – na setu je došlo do eksplozije, a glumac je pogođen u bradu. Morali su da mu stave osam kopči.

5. Zamalo je poginuo na snimanju filma "Vod", snimajući scenu u helikopteru.

On i Kit Dejvid bili su u helikopteru bez vrata, kada je pilot previše naglo skrenuo i Čarli zamalo ispao kroz prozor. Kit ga je zgrabio i vratio u letelicu i tako mu spasao život.

6. Zajedno sa ocem, pojavio se i u filmu "Vol strit" Olivera Stouna.

 

my entire childhood... ©

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Jun 18, 2017 at 2:36pm PDT

Samo godinu dana kasnije, Stoun mu je ponudio ulogu u filmu "Rođen 4. jula" ali je iz nepoznatih razloga promenio mišljenje i zatim pozvao Toma Kruza da igra u tom filmu. Pošto je Čarli sasvim slučajno od brata saznao da više ne glumi u tom filmu, naljutio se i odbio da ikada više igra u Stounovim filmovima, mada je prekršio to obećanje dato samom sebi i nakratko se pojavio u filmu "Novac nikad ne spava".

7. Odbio je uloge u filmovima "Belci ne umeju da skaču", "Nepristojna ponuda" i "Put kauboja". Sve tri uloge otišle su Vudiju Harelsonu.

8. Duboko veruje da je nošenje oružja osnovno ljudsko pravo i ima impresivnu kolekciju pištolja i pušaka. Nikada ne lovi, već se samo bavi rekreativnim streljaštvom, a navodno uvek na set nosi i pištolj.

9. Dugi niz godina borio se sa drogom, a 1998. je doživeo moždani udar tokom predoziranja kokainom. Lekari su mu jedva spasili život.

10. Šin je otac petoro dece, deda jednog unučeta, i zdušni protivnik vakcinacije dece. Između ostalog, to je navodno bio jedan od razloga kraha njegovog braka sa Deniz Ričards. Kada su se razveli, Čarli je preko advokata poslao dopis lekaru svojih ćerki Sem i Lole, u kojem je naveo da ne daje saglasnost da njegova deca budu vakcinisana.

11. Posle rušenja Svetskog trgovinskog centra 2001. godine, Šin je javno izjavio da sumnja u verziju priče američke vlade. Otada pruža glasnu podršku "Pokretu za istinu o 11. septembru".

Nedavno je snimio i film koji se bavi upravo tim događajem, a koji je javnost unapred osudila. Šin se, zbog toga, nije pojavio na premijeri iako tumači glavnu ulogu.

12. Pre tačno 20 godina, Šin je snimio svoj prvi autorski film, dokumentarac "Otkriće na Marsu". U njemu se bavio pitanjem ima li života na "crvenoj planeti".

13. Šin je strastveni ljubitelj ljutog roštiljskog sosa, i svojevremeno je razmišljao da počne da ga proizvodi.

14. A pre 11 godina, lansirao je liniju odeće za decu (?!) nazvanu "Sheen Kidz".

POGLEDAJTE i deset najluđih momenata iz Šinovog života: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija