• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

03.09.2017

14:00

SEVERINA UCENILA KEBU: Slušaj, bre, ti! Ili OVO ili se razvodim od Igora!

Showbiz

SEVERINA UCENILA KEBU: Slušaj, bre, ti! Ili OVO ili se razvodim od Igora!

Podeli vest

Pevačica zna šta želi i na sve je spremna da to dobije!

Severina Kojić je "zapretila" svekru Draganu Kojiću Kebi da će ostaviti njegovog sina Igora ukoliko ne pristane konačno da njih dvoje snime duet!

Severina obožava pesme svog svekra, kao i njegov glas. Kojići imaju običaj da se uveče okupe u dnevnoj sobi i svi zapevaju kod kaminal. Igor i Keba najčešće sviraju gitaru, a Seve i Olja pevaju. Uptavo zbog toga ona već duži period želi duet sa Draganom, i to mu prigovara svaki put kad se vide, dok se ona pravda da nema vremana jer često putuje - otkrio je izvor za jedan domaći list. 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 7, 2017 at 2:47am PDT

Pevačica je nedavno smislila šaljivu taktiku kako da "obrlati" svekra...

- Slušaj, bre, ti! Ili snimamo duet ili se razvodim od Igora! Treća solucija ne postoji - "ucenila" je Seve Kebu, koji je odmah pristao, ali pod uslovom da pesma bude čist narodnjak.

Oni su već počeli da traže dobar tekst i melodiju, a očekuje se da pesmu osmisle do kraja godine.

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Dec 25, 2015 at 12:32pm PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija