• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

10.09.2017

09:13

(FOTO) NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Srpska manekenka pozirala u VRELOM izdanju i ostavila mnoge bez teksta!

Showbiz

(FOTO) NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Srpska manekenka pozirala u VRELOM izdanju i ostavila mnoge bez teksta!

Podeli vest

Postavila je fotografiju na društvene mreže, a njeni fanovi su se utrkivali ko će joj uputiti više komplimenata, koji joj, verujemo, i te kako prijaju

Andreja Pejić (26) iznenadila je mnoge pokazavši fotku na kojoj je "prošetala" nikad dublji dekolte, a slika se, očekivano, najviše dopala muškarcima koji je prate u velikom broju.

Najpoznatija transrodna manekenka smatrala je, po svemu sudeći, da joj brushalter nije potreban, pa je uspela da zagolica maštu velikom broju pripadnika jačeg pola.

 

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Sep 9, 2017 at 8:39am PDT

Fotografija već broji više od 7.000 lajkova, kao i mnoštvo mahom pozitivnih poruka Andrejinih obožavatelja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Sta to ima da im se svidja ili zagolica mastu? Muskarac koji mora da pije hormone da bi mu izrasle malo grudi i da bi se odrzale. Jadan on/ona. Dok je jos mlado prolazice, dobijace poslove ali sta za koju godinu? Na sta ce onda spasti?

Kimivrdnik

pre 6 godina

Kad se samo setim prvod sfrj tranvestita sonje dzepine iz vrdnika kad je ostario... joj kako je to tuzno i ruzno bilo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija