• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

14.09.2017

08:44

(FOTO) HAOS ZBOG NOVIH FOTKI Ane Ivanović! NEMCI JE HVALE, NAŠI PLJUJU!

Showbiz

(FOTO) HAOS ZBOG NOVIH FOTKI Ane Ivanović! NEMCI JE HVALE, NAŠI PLJUJU!

Podeli vest

U Nemačkoj je Ana Ivanović veoma popularna, pa je usledila i prva naslovna strana modnog magazina Emotion

 

Uredništvo je odabralo jer je harizmatična, inteligentna, sportiskinja. U intervjuu koji objavljuje otkriva kako se poznata brineta osećala zbog odluke da se u 30. godini penzioniše, a otkriva i planove za budućnost.

 

A post shared by emotion magazin (@emotionmagazin) on Sep 5, 2017 at 5:18am PDT

Naslovne strane pre Ane Ivanović krasile su Dijana Kruger, Ema Votson, Štefi Graf, Sofija Kopola.

Ana je sinoć na Instagramu objavila fotografiju naslovne strane, a hamburški magazin učinio je to ranije na svom profilu, uz poruku: "Volimo te, Ana". 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 13, 2017 at 9:14am PDT

Naslovnu stranu prokomentarisala je i naša manekenka Bojana Krsmanović, srpska Sindi Kraford: "Bravo, Ana, ponosna sam na tebe".

Ali je na Aninom profilu situacija sa komentarima potpuno drugačija. Pored pohvala, pojavilo se i dosta kritika fanova iz Srbije. Kritičari pišu: "Preteraše. Izgledaš kao da imaš 35, 40 godina. Lepše su ti bejbi fejs fotke", "Zašto izgledaš kao da imaš 50 godina?", "Ja tebe volim, ali ovde izgledaš malo starija", "Izvini, ali ovo nije najbolja slika. Ali ostale koje sam video u magazinu su sjajne. Više liče na tebe". Usledio je i najzanimljiviji komentar: "Neopisiva sličnost sa Katarinom Radivojević".

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 13, 2017 at 11:39am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Da na neki nacin su je napravili da izgleda starija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija