• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2017

09:44

UHVAĆENA U PREVARI! Džulija Roberts se razvodi?!

Showbiz

UHVAĆENA U PREVARI! Džulija Roberts se razvodi?!

Podeli vest

Holivud bi mogao da zadesi novi razvod! Brak Džulije Roberts i Danijela Modera je gotov, piše Radaronlajn

A tajna viđanja zvezda filma traju godinama. Osvežili su svoja druženja 2015. nakon gostovanja u emisiji "Todej šou" povodom 25 godina od premijere filmskog hita "Zgodna žena". Viđanja su nastavili po hotelima, u kojima su iznajmiljivali sobe i u njima provodili sate i sate.

Darko Cvetanović

Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos činjenici da je već duže vreme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza sada pojavila u javnosti.

Osetio se poniženim i odlučio za razvod, piše Radaronlajn.

Džulija i Ričard koji su 1990. godine glumili u filmu "Zgodna žena" koja je ostvarila planetarnu popularnost, 1999. su zaigrali i u njegovom rimejku "Odbegla mlada".

Da li se hemija koja se među njima osećala na malim ekranima, prenela i u stvarnost?

Public

Poznato je da je Ričard Gir u vezi sa tri decenije mlađom Alehandrom Silvom. Ni ta ljubav nije sprečila tajna viđanja sa Džulijom.

Bogatstvo Džulije Roberts i Danijela Modera procenjuje se na 225 miliona dolara.

Glumica je sinoć u Los Anđelesu učestvovala na "Hand in Hand" teleton kaciji za pomoć žrtvama uragana Irma u Majamiju. Na istom događaju bio je i Ričard Gir.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija