• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

14.09.2017

21:28

(FOTO) ŠOK! POGLINULA SLAVNA MANEKENKA! Pristala da se provoza moćnim "nisanom" i NASTRADALA!

Showbiz

(FOTO) ŠOK! POGLINULA SLAVNA MANEKENKA! Pristala da se provoza moćnim "nisanom" i NASTRADALA!

Podeli vest

Bri Keler, 22-godišnji australijska manekenka i model, poginula u je stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila u centru Sidneja

Kako javljaju tamošnji mediji, prelema manekenka je bila u skupocenom automobilu čiji vozač je izgubio kontrolu pri velikoj brzini.

Ona je bila u "nisanu GT-R", vrednom 150.000 funti, koji je nakon sudara izgoreo u centru Sidneja.

Braća Stiv i Džef Nasr, koji su bili s njom u automobilu, takođe su nastradali na licu mesta.

 

Објава коју дели Bree Keller (@breekeller_) дана 7. Јул 2017. у 2:30 PDT

Pre nego što je automobil zahvatio plamen, iz vozila je izvučen jedan putnik koji je preživeo.

Njen očuh je, nakon vesti o pogibiji, bio u šoku, pošto je uveren da ona nije poznavala momke s kojima je bila u automobilu. Ipak, njeni prijatelji smatraju da joj je glave došla ljubav prema brzim automobilima, odnosno da je poginula jer je pristala da se provoza moćnim "nisanom".

 

Објава коју дели Bree Keller (@breekeller_) дана 20. Авг 2017. у 12:48 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija